به گزارش «دنیای اقتصاد» فرهاد دژپسند در جمع مدیران و کارکنان این بانک گفت: بانک قرض‌الحسنه مهر ایران باید ۲سال دیگر در چهاردهمین سالگرد خود، سرمایه‌اش را به ۵هزار میلیارد تومان برساند و همه ابزارهای تامین مالی اسلامی مورد تایید را به‌کار بگیرد.

وی افزود: این بانک باید بین پنج بانک برتر کشور قرار گیرد و پروژه‌های مشارکت در سود و زیان را تعریف کند و همچنین در بانکداری الکترونیک جزو پنج بانک برتر باشد. دژپسند همچنین خواستار آن شد که بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در خدمات آسان و متنوع برتر باشد و با هوشمندسازی سیستم‌ها منابع بانک را ذخیره کند. وی افزود: بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، بانک بدون سود نیست بلکه این بانک بدون بهره است و توانسته در عرض سه سال هزارمیلیارد تومان سود به سرمایه خود اضافه کند. وی تصریح کرد: همه بانک‌ها به سراغ بزرگ مقیاس‌ها یا کسب‌وکارهای کوچک و متوسط می‌روند، ولی شما بر مبنای آموزه‌های دینی پروژه‌های مشارکت در سود و زیان را تعریف کنید تا بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به یک بانک اسلامی کامل تبدیل شود.

رشد ۵۰۰ درصدی منابع بانک قرض‌الحسنه مهر ایران

همچنین مرتضی اکبری مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران از رشد ۵۰۰ درصدی منابع بانک در سه سال گذشته خبر داد وگفت: منابع بانک اکنون ۲۸۰ هزار میلیارد ریال است که ۲۵۰هزار میلیارد ریال آن منابع مردمی و ۳۰ هزار میلیارد ریال آن منابع سهامداران است. وی افزود: مانده تسهیلات قرض‌الحسنه بانک ۲۲۰ هزار میلیارد ریال است و منابع بانک از ابتدای سال تاکنون ۵۰ درصد رشد کرده، این در حالی است که رشد نقدینگی کشور ۲۰ درصد در سال است. وی ادامه داد: سرمایه بانک به ۲۵۰ هزار میلیارد ریال رسیده است. اکبری با تاکید براینکه پیش‌بینی می‌شود تعداد تسهیلات تا پایان سال به دو میلیون فقره برسد، افزود: همچنین پیش‌بینی برای سال آینده، اعطای سه میلیون فقره تسهیلات قرض‌الحسنه است. وی با اشاره به اینکه نرخ کارمزد در این بانک به صفر درصد خواهد رسید گفت: با اینکه تنها پنج درصد منابع قرض‌الحسنه کشور اعم از حساب‌های جاری و پس‌انداز نزد بانک مهر ایران است، اما ۲۵ درصد تسهیلات کشور را این بانک اعطا کرده است.