اولویتهای بانک صنعت و معدن برای سال آینده
به گزارش روابط عمومی بانک صنعت و معدن، حسین مهری با تاکید بر اهمیت بانک صنعت و معدن در عرصه اقتصاد کشور گفت: واحدهای تولیدی در این شرایط با مشکلات عدیدهای مواجهند. قیمت مواد اولیه نسبت به سال گذشته دو تا چهار برابر افزایش یافته است؛ بنابراین تامین سرمایه در گردش بنگاههای تولیدی در اولویت بانک صنعت ومعدن است. وی با تاکید براینکه اولویت دیگر، طرحهای نیمه تمام بانک است که باید هرچه سریعتر به بهرهبرداری برسند، اظهار کرد: همچنین طرحهای توسعهای باید مورد توجه ویژه قرار گیرد، زیرا اگر واحدها همزمان با پیشرفتهای روز و آخرین تکنولوژیها هماهنگ نباشند قادر به تولید محصولات با کیفیت نخواهند بود.مهری تصریح کرد: حمایت از طرحهای صادرات محور در شرایط کمبود منابع ارزی کشور، بسیار حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه تجهیز منابع بانک برای برون رفت از بحران اقتصادی بسیار مهم است، افزود: روشهای جذب منابع باید مورد بازنگری قرار گرفته و در بحث سپردههای چهارگانه پیگیری بیشتری صورت گیرد. مدیرعامل بانک صنعت و معدن تصریح کرد: ما برای وصول مطالبات که راه دیگری برای افزایش منابع مالی بانک است جلسات استانی را آغاز کردیم. باید از مکانیزم های موثر و قانونی همچون مذاکره با مسوولان استانی و نمایندگان استفاده کنیم.وی افزود: تملیک بنگاهها آخرین اهرم است و ما در پی تعطیلی واحدها و بیکاری نیروهای کار نیستیم.مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: فروش داراییهای غیرمولد و مازاد بانک ابزار دیگری برای افزایش منابع مالی است. این بانک شرکتهای لاستیک پارس، نخ خمین، فومنات و آتیه دماوند را واگذار کرده و سهام بانک در شرکت صنایع شیمیایی ایران نیز تا پایان سال تعیین وضعیت خواهد شد.وی تصریح کرد: جلسات متعددی با اعضای هیات مدیره بانک برای افزایش سرمایه برگزار شده و پنج راهکار را با چهار کمیسیون اصلی مجلس شورای اسلامی مطرح کرده و مذاکراتی داشتهایم.
مهری با تاکید براینکه کاهش هزینهها و مصارف با جدیت دنبال میشود، افزود: مصرف منابع باید هدفمند باشد و لازم است اهلیت و صلاحیت متقاضیان تسهیلات با دقت بررسی شود.وی ادامه داد: باید پرتفوی بانک را از ۵۶ درصد به ۸۷ درصد برسانیم.وی راهکار دیگر برای افزایش سرمایه بانک را، توسعه خدمات بانکی و تنوع بخشی و جذب منابع کارمزدی دانست و اظهار کرد: باید از پذیرش طرحهای فاقد اولویت و توجیه بالای اقتصادی خودداری شود تا از هدر رفت منابع مالی بانک جلوگیری کنیم، زیرا بسیاری از واحدهای تولیدی در حال حاضر با ظرفیتهای پایین فعالیت میکنند و با پذیرش طرحهایی از این دست سرمایههای ملی اتلاف خواهد شد.
ارسال نظر