به گزارش روابط عمومی بانک ملت، مرتضی نجف، معاون مدیرعامل بانک ملت در سخنرانی افتتاحیه این جلسه اظهار کرد: باید بپذیریم تحولات کسب‌و‌کارها در جهان بسیار سریع شده است و ابزارهای آن در بستر اینترنت نیز سریع‌تر از خود کسب‌و‌کارها در حال تحول است و ما وظیفه داریم این تحولات را به مدیران بانک گزارش و فناوری‌های مورد نیاز را برای آنها تامین کنیم تا در جهت پیشبرد امور و اهداف بانک از آن استفاده کنند.

نجف ادامه داد: بانک ملت اولین بانکی بود که بانکداری جامع را آغاز کرد و امروز هم جزو اولین سازمان‌هایی هستیم که به‌صورت تخصصی وارد موضوع بلاک‌چین و رمز ارزها شده‌ایم. وی در عین حال تاکید کرد اول بودن در آغاز مهم نیست، بلکه اول بودن در نتیجه‌گیری اهمیت دارد. معاون فناوری اطلاعات بانک ملت از قول مساعد رئیس کل بانک مرکزی درخصوص تدوین و ابلاغ مقررات ناظر بر رمز ارزها خبر داد و گفت: شرکت‌های مختلف بانک مانند صرافی و تامین سرمایه فضای بسیار مناسبی برای بهره‌مندی از مزایای رمز ارز دارند و بلاک چین بازاری است که در صورت تصرف بازار ازسوی یک بانک یا شرکت، امکان ورود بانک‌ها و شرکت‌های دیگر در آن دشوار خواهد بود. نجف افزود: مطالعات این طرح بیشتر از یک سال به طول انجامیده است و بسیاری از ابزارهای مالی با استفاده از این فناوری قابل اجرا و پیاده‌سازی است. وی به تاکید دکتر بیگدلی، مدیرعامل بانک ملت بر حضور تمام مدیران ارشد بانک در جلسات هم‌اندیشی ققنوس اشاره کرد و افزود: این نیاز احساس شد تا این فناوری‌ها و امکانات آنها با مدیران شعب مناطق، مدیران کل ستادی، مدیران گروه‌های مشتریان و بخش‌های مختلف بانک در میان گذاشته شود تا در آینده بتوانیم از همه ظرفیت‌های این پروژه بهره‌مند شویم. دکتر نیما امیرشکاری، مدیر گروه بانکداری الکترونیک پژوهشکده بانک مرکزی هم در این مراسم طی سخنانی با تشریح مفاهیم مرتبط با بلاک چین و رمزارز اظهار کرد: هر فناوری جنبه‌های خوب و بدی دارد و بانک ملت یکی از نخستین سازمان‌هایی است که با نگاه به جنبه‌های مثبت این فناوری، پا به این عرصه گذاشته است.

ولی‌اله فاطمی، مدیرعامل شرکت ققنوس هم در این جلسه گفت: با پیشگامی بانک ملت در حوزه بلاک چین، پیشاپیش می‌توان پرچم این بانک را در آینده بر فراز سایر بانک‌ها دید.