شماره روزنامه ۶۴۵۸
|

در سایه عدم‌کفایت بیمه ‌پایه در پوشش هزینه‌‌های درمانی، برخورداری از بیمه تکمیلی اهمیتی دوچندان یافته است. با این حال، اختلاف گاه و بی‌گاه تامین‌اجتماعی با شرکت تامین‌کننده پوشش تکمیلی بازنشستگان باعث شده است رفاه و سلامت این جمعیت چندمیلیون نفری تحت‌الشعاع قرار بگیرد و آنها را نگران کند.

این روزها کمتر کسی است که از شرایط نامطلوب اقتصادی گله‌مند نباشد. کافی است یک روز در شهر به گردش درآییم. مواجهه با هر صاحب کسب‌و‌کاری همراه با ابراز ناراحتی از شرایط رکودی پیش‌آمده به‌ویژه پس از حمله اسرائیل به ایران است. با هر دوست، آشنا، متخصص، استاد دانشگاه، کارمند، کارگری که صحبت می‌کنی، بحث…

اخبار باشگاه اقتصاددانان روزنامه شماره ۶۴۵۸

    پنجشنبه، ۲۰ آذر ۱۴۰۴
  • پرونده امروز

    روزنامه شماره ۶۴۵۸

    سیاست تجاری ترامپ

    تلاش‌های اخیر دونالد ترامپ برای ترمیم وجهه اقتصادی‌اش بار دیگر تضاد بنیادین میان وعده‌های او درباره بازسازی قدرت اقتصادی آمریکا و پیامدهای واقعی سیاست‌های تجاری‌اش را آشکار کرده است.
  • هدیه تعطیلات، یک مشت تعرفه

    دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اسکات بسِنت وزیر خزانه‌داری و هاوارد لوتنیک وزیر بازرگانی می‌گویند تعرفه‌های اعمال‌شده بر واردات به آمریکا مالیاتی بر مصرف‌کنندگان آمریکایی نیست. هرچند هر اقتصاددان معتبری خلاف این را می‌گوید.
  • دفاع در میانه نارضایتی‌ها

    رئیس‌جمهور دونالد ترامپ روز سه‌شنبه در یک گردهمایی بزرگ به سبک کارزار انتخاباتی تلاش کرد آمریکایی‌ها را نسبت به سلامت اقتصاد ایالات متحده مطمئن کند؛ درحالی‌که جمهوری‌خواهان خود را برای نبردی سخت جهت حفظ کنترل کنگره در انتخابات میان‌دوره‌ای سال آینده آماده می‌کنند.
  • بازتنظیم اقتصادی

    دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، درحالی‌که تلاش می‌کند رأی‌دهندگان را متقاعد کند دولت او در حال رسیدگی به نگرانی‌های مربوط به هزینه‌های زندگی است، گفت مردم «تازه دارند یاد می‌گیرند» که رژیم تعرفه‌ای او چه مزایایی دارد. او با سفرهای انتخاباتی در تلاش است یک آسیب‌پذیری سیاسیِ رو به رشد را مهار کند.
  • بسته حمایتی برای بازندگان تعرفه‌ها

    دونالد ترامپ روز دوشنبه اعلام کرد که بسته کمک ۱۲‌میلیارددلاری، که از محل درآمد تعرفه‌ها تامین می‌شود، برای کشاورزان آمریکایی اختصاص خواهد یافت؛ کسانی که از جمله آسیب‌دیده‌ترین گروه‌ها از سیاست‌های تجاری دولت بوده‌اند.
۱