راهبرد توسعه صنعت برق

شماره روزنامه: ۳۵۶۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۹۱۸۲۷۰ بازرگانی

<p> <b>ایسنا:</b> معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی از آغاز عملیات اجرایی ۵۱۱ طرح جدید صنعت برق در هفته دولت خبر داد و گفت: متوسط رشد مصرف انرژی برق طی سال‌های اخیر بین ۶ تا ۷ درصد بوده است، این مساله بیانگر این است که همه ساله باید ۵ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی جدید ایجاد کنیم. </p> <p> هوشنگ فلاحتیان ادامه داد: علاوه بر این نیز باید شبکه‌های توزیع، فوق توزیع و انتقال را گسترش دهیم تا پاسخگوی نیاز جامعه باشیم. معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به افزایش حدود ۴ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های کشور طی دو سال گذشته گفت: تابستان امسال علاوه بر تامین نیاز داخل، برق مازاد را به کشورهای پیرامون صادر کردیم. </p>

ایسنا: معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی از آغاز عملیات اجرایی ۵۱۱ طرح جدید صنعت برق در هفته دولت خبر داد و گفت: متوسط رشد مصرف انرژی برق طی سال‌های اخیر بین ۶ تا ۷ درصد بوده است، این مساله بیانگر این است که همه ساله باید ۵ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی جدید ایجاد کنیم.

هوشنگ فلاحتیان ادامه داد: علاوه بر این نیز باید شبکه‌های توزیع، فوق توزیع و انتقال را گسترش دهیم تا پاسخگوی نیاز جامعه باشیم. معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به افزایش حدود ۴ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های کشور طی دو سال گذشته گفت: تابستان امسال علاوه بر تامین نیاز داخل، برق مازاد را به کشورهای پیرامون صادر کردیم. معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با بیان اینکه سالانه حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار مشترک جدید به جمع مشترکان برق افزوده می‌شود، گفت: تامین برق مشترکان، توسعه صنعت و کشاورزی نیاز مصرف برق در کشور را افزایش می‌دهد. فلاحتیان اظهار کرد: زندگی بدون برق بسیار دشوار است بنابراین راهبرد وزارت نیرو تامین برق مطمئن و پایدار برای مردم است. وی با اشاره به برنامه وزارت نیرو برای تبدیل نیروگاه‌های گازی به سیکل ترکیبی گفت: طی دو سال گذشته قرارداد تبدیل ۷۱۰۰ مگاوات نیروگاه گازی به سیکل ترکیبی با بخش خصوصی مبادله شده است. معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با بیان اینکه راندمان نیروگاه‌های گازی حدود ۳۲ درصد است که با اجرای بخش بخار آنها راندمان نیروگاه‌ها به مرز ۴۸ درصد می‌رسد، اظهار کرد: با اجرای این طرح بدون مصرف سوخت جدید و با استفاده از حرارت خروجی نیروگاه‌های گازی یک نیروگاه دیگر راه‌اندازی می‌شود که این اتفاق در اقتصاد ملی بسیار موثر است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن