فراسواز استان کرمانشاه

۵۳۰۰ تن گندم به عراق صادر شد

شماره روزنامه: ۱۲۹۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۰۷۴۶۹ بازرگانی

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کرمانشاه گفت: از آغاز صادرات گندم به عراق از ۱۱تیرماه سال جاری تاکنون پنج‌هزار و ۳۰۰ تن گندم از این استان به عراق صادر شده است. <br>اسدا... برخورداری افزود: در این مدت بیش از ۵۰۰ تن آرد نیز از کرمانشاه به عراق صادر شده است. وی با اعلام اینکه روند صادرات گندم به عراق رو به افزایش است، افزود: پیش‌بینی شده که امسال تا سقف ۴۰۰هزار تن گندم به عراق صادر شود. برخورداری تصریح کرد: شرکت غله هم اکنون آمادگی دارد که به صورت شبانه روزی نسبت به صدور مجوز اقدام کند. وی افزود: امسال دو میلیون تن گندم مازاد به خارج از کشور صادر خواهد شد که امیدواریم استان کرمانشاه سهم بسزایی از این صادرات را به خود اختصاص دهد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کرمانشاه گفت: از آغاز صادرات گندم به عراق از ۱۱تیرماه سال جاری تاکنون پنج‌هزار و ۳۰۰ تن گندم از این استان به عراق صادر شده است.

اسدا... برخورداری افزود: در این مدت بیش از ۵۰۰ تن آرد نیز از کرمانشاه به عراق صادر شده است. وی با اعلام اینکه روند صادرات گندم به عراق رو به افزایش است، افزود: پیش‌بینی شده که امسال تا سقف ۴۰۰هزار تن گندم به عراق صادر شود. برخورداری تصریح کرد: شرکت غله هم اکنون آمادگی دارد که به صورت شبانه روزی نسبت به صدور مجوز اقدام کند. وی افزود: امسال دو میلیون تن گندم مازاد به خارج از کشور صادر خواهد شد که امیدواریم استان کرمانشاه سهم بسزایی از این صادرات را به خود اختصاص دهد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن