از نمایشگاه‌ها چه خبر؟

نمایشگاه بهاره در دو نقطه تهران

شماره روزنامه: ۱۱۷۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۰۱۱۱۹ بازرگانی

گروه بازرگانی – نمایشگاه فروش بهاره که برای اولین بار برگزاری آن بر عهده اصناف گذاشته شده است از تاریخ ۹ تا ۱۸ اسفند در دو نقطه از تهران برپا می‌شود.

گروه بازرگانی - نمایشگاه فروش بهاره که برای اولین بار برگزاری آن بر عهده اصناف گذاشته شده است از تاریخ ۹ تا ۱۸ اسفند در دو نقطه از تهران برپا می‌شود. کامبیز مروت‌جو، نایب‌ریس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک دوخته، واگذاری نمایشگاه بهاره را به اصناف گامی در جهت بهبود کیفیت کالاهای عرضه‌شده در این نمایشگاه دانست و خاطرنشان کرد: سال‌های گذشته به دلیل اینکه نظارتی بر واگذاری غرفه‌ها به افراد نبود، بسیاری از کالاهای بنجل و بی‌کیفیت در این نمایشگاه عرضه می‌شد و فروشندگان در زمان قبل از برپایی نمایشگاه با سری‌دوزی و عرضه کالاهای بی‌کیفیت مصرف‌کنندگان را بدبین می‌کردند.

وی در مورد نحوه قیمت‌گذاری کالاها در نمایشگاه مذکور گفت: اولویت اعطای غرفه با تولیدکنندگان کالاهای داخلی است.

محمدرضا جعفریان، مدیر اجرایی و هماهنگ‌کننده این نمایشگاه‌ در خصوص مکان‌های برگزاری آن اظهار داشت: امکان‌های قطعی این نمایشگاه‌ها یکی در غرب تهران در پارک ارم و دیگری در شرق تهران در محوطه سازمان گوشت جنب دانشگاه خواجه نصیر است.

وی تعداد شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه را ۹۰۰واحد اعلام کرد و ادامه داد: برای هر غرفه ۱۲متری مبلغ ۵۰۰هزار تومان در نظر گرفته شده است.

جعفریان، اضافه کرد: اتحادیه کیف و کفش، کشباف، پوشاک، خیاطان، خرازان، پیراهن‌دوزان و پیراهن‌فروشان و فروشندگان لوازم ورزشی، شیشه و بلور و لوستر و فروشندگان آجیل و خشکبار از جمله اتحادیه‌هایی هستند که در این نمایشگاه شرکت می‌کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن