یک مقام وزارت جهاد کشاورزی:

ممنوعیت واردات از ابتدا موضوعیت نداشت

شماره روزنامه: ۲۲۱۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۲۹۰۷۱ بازرگانی

گروه بازرگانی- سرپرست معاونت امور تولیدات گیاهی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تاکنون هیچ مصوبه‌ای در خصوص ممنوعیت واردات وجود نداشته است، اعلام کرد: واردات از ابتدا ممنوع نبوده است و آنچه به غلط تصور می شد مدیریت واردات است، نه ممنوعیت واردات.

گروه بازرگانی- سرپرست معاونت امور تولیدات گیاهی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تاکنون هیچ مصوبه‌ای در خصوص ممنوعیت واردات وجود نداشته است، اعلام کرد: واردات از ابتدا ممنوع نبوده است و آنچه به غلط تصور می شد مدیریت واردات است، نه ممنوعیت واردات. خلیلی خشنود در گفت‌وگو با خبرنگاران خاطرنشان کرد: ما در کشور هم به واردات و هم به صادرات نیاز داریم و در محصولاتی چون پنبه، ذرت دانه‌ای، جو، شکر و کنجاله نیازمند واردات هستیم.

وی ادامه داد: واردات با ابزار تعرفه، سهمیه و زمان مدیریت می‌شود و از آنجایی که یک سیاست توزیعی مناسب در کشور وجود ندارد، گاهی مشکلاتی در کشور پیش می‌آید.

خلیلی خشنود همچنین از تولید بسیار بالای پنبه در سال آینده خبر داد و گفت: اتفاقاتی که در این محصول پیش‌آمده است، کشاورزان را برای کشت بیشتر در سال آینده ترغیب کرده است. بنابراین در سال آینده شاهد افزایش تولید خواهیم بود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن