عملکرد مناطق آزاد و ویژه‌اقتصادی در مشهد بررسی می‌شود

شماره روزنامه: ۱۸۶۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۶۸۳۲۴ بازرگانی

مدیران عامل مناطق آزاد تجاری - صنعتی به مشهد می‌روند تا عملکرد این مناطق را بررسی کنند. <br>به گزارش روابط عمومی ‌امور مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، این نشست سه روزه با حضور محمود صلاحی از ۲۰ تا ۲۲ مرداد ماه جاری برگزار می‌شود.

مدیران عامل مناطق آزاد تجاری - صنعتی به مشهد می‌روند تا عملکرد این مناطق را بررسی کنند.

به گزارش روابط عمومی ‌امور مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، این نشست سه روزه با حضور محمود صلاحی از ۲۰ تا ۲۲ مرداد ماه جاری برگزار می‌شود. در این نشست عملکرد مناطق آزاد تجاری - صنعتی، برنامه‌های آتی این مناطق‌، راهکارهای توسعه‌یابی و برنامه‌های مشترک برای افزایش صادرات و همچنین جذب سرمایه‌گذاری بررسی خواهد شد.

این روزها، سیب‌های قرمز با برچسب آمریکایی بر ویترین میوه فروشی‌های پایتخت خودنمایی می‌کند، اما مسوولان گمرک و وارد‌کنندگان عمده بخش‌خصوصی، واردات سیب آمریکایی را تکذیب می‌کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن