نمایه

دولت رکود را انکار نکند

شماره روزنامه: ۱۷۹۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۰۷۲۱۶ بازرگانی

رییس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن اصفهان در همایش تحلیل شرایط اقتصادی ایران و جهان اولویت اول کشور را توجه به بخش صنعت و تولید عنوان کرد و گفت: تورم را می‌توان تحمل کرد، اما رکود را نه.

دولت رکود را انکار نکند

رییس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن اصفهان در همایش تحلیل شرایط اقتصادی ایران و جهان اولویت اول کشور را توجه به بخش صنعت و تولید عنوان کرد و گفت: تورم را می‌توان تحمل کرد، اما رکود را نه. محمود اسلامیان خطاب به مسوولان کشور گفت: امیدوارم تغییر فکر در خصوص رکود اقتصادی در بین مسوولین ایجاد شود و به کسانی که جوانی خود را در این راه داده‌اند کمک شود و آنان را رها نکنند.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن اصفهان سال گذشته، سال جاری و سال آینده را سال‌های سخت اقتصاد کشور دانست و گفت: رکود اقتصادی اخیر در ۸۰ سال گذشته بی‌نظیر بوده است. وی به وحشت عمیقی که در کشورهای دنیا نسبت به وجود آمدن بحران اقتصادی به وجود آمده است اشاره کرد و افزود: خواست بخش خصوصی از دولت انکار نکردن بروز و ظهور این رکود در ایران است.

وی ادامه داد: تفاوت ایران و دنیا در رکود اقتصادی اخیر در پذیرش این وضعیت است، کشور‌های دنیا با پذیرش این بیماری به دنبال درمان آن هستند، اما متاسفانه مسوولین کشور ما این وضعیت را نپذیرفته و به جای کمک به واحدهای اقتصادی برخی از بانک‌ها حکم توقیف اموال داده و شمشیر کشیده اند.

دکتر اسلامیان افرادی که ایجاد شغل می‌کنند را دارای فضیلت و کرامت نامید و گفت: کارآفرینان سربازان مملکت هستند و سرباز را نباید رها کرد یا از پشت به آن تیر زد.

در پایان دکتراسلامیان ابراز امیدواری کرد، تغییر فکر بین مسوولین در خصوص بحران اقتصادی ایجاد شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن