گروه بازرگانی - نیروهای بازرسی سازمان بازرگانی استان تهران از ۲۶۰ نفر فعلی به ۶۸۰ نفر افزایش می‌یابد که تشدید بازرسی‌ها را به دنبال خواهد داشت. هرچند تشدید بازرسی‌ها تاثیری در بازار ندارد و قیمت‌ها همچنان در حال رشد است به‌طوری که اگر در گذشته هرچند ماه یکبار شاهد افزایش قیمت‌ها بودیم در‌حال‌حاضر به‌صورت هفتگی و حتی روزانه، بهای کالاهای مصرفی مردم افزایش می‌یابد. یدا... صادقی، معاون بازرسی و نظارت سازمان بازرگانی استان تهران دیروز از برگزاری طرح نظارتی ویژه ماه رمضان و بازگشایی مدارس خبر داد و گفت: هرساله با آغاز ماه رمضان و بازگشایی مدارس با افزایش تقاضا در بازار مواجه می‌شویم و این درحالی است که برای جلوگیری از برهم خوردن تعادل بازار اقدامات نظارتی و بازرسی در سطح استان انجام می‌شود.

وی افزود: این طرح نظارتی ویژه در استان‌ها توسط سازمان‌ها و ادارات بازرگانی و در تهران توسط سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان اجرا می‌شود.

صادقی با اشاره به اینکه فاز مقدماتی این طرح عملیاتی شده است، خاطرنشان کرد: هماهنگی‌هایی با تعزیرات حکومتی، استانداری، فرمانداری و نیروی انتظامی صورت گرفته و فعالیت عمده، تشدید بازرسی در شبکه‌های تامین و توزیع کالاهای مورد نیاز برای بازگشایی مدارس و ماه رمضان است.

صادقی با اشاره به اینکه جذب ۶۸ نیروی بازرسی توسط سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و زیر نظر شرکت پیمانکار صورت می‌گیرد، تصریح کرد: این بازرسان هیچ‌گونه رابطه استخدامی با سازمان‌های تابعه وزارت بازرگانی ندارند و حقوق و مزایای آنها نیز توسط شرکت پیمانکار پرداخت می‌شود.

معاون بازرسی و نظارت سازمان بازرگانی استان تهران درخصوص تداخل این طرح با طرح نظارتی اصناف بیان کرد: به موازات گسترش بازرسی‌ها توسط اصناف و افزایش امکانات‌شان سازمان بازرگانی میزان بازرسی‌ها در سطح خرده‌فروشی‌ها را کاهش می‌دهد و بازرسی‌های ما در سطح شبکه‌های تولید و پخش انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بازرسان در غالب طرح‌های نظارتی همکاری می‌کنند. اما مسوولیت آموزش و اعلام گزارش کارشان برعهده سازمان بازرگانی است.

صادقی در پاسخ به سوال خبرنگاری درخصوص نامشخص بودن حیطه بازرسی‌ها و رسیدگی به شکایات مردمی گفت: تنها تعزیرات ویژه آرد و نان است که از قاعده بازرسی‌ها مستثنی است اما در بقیه موارد ما مسوول هستیم.