در فاز دوم هدفمندی

قیمت نان افزایش نمی‌یابد - ۱۴ دی ۹۰

شماره روزنامه: ۲۵۴۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۳۲۸۵۴ بازرگانی

گروه بازرگانی- معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران از ابلاغیه جدید مهدی غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت برای سپردن وظایف تعزیراتی آرد و نان به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران خبر داد و گفت: بر اساس این ابلاغیه وظایف تعزیرات آرد و نان بر عهده سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان تهران قرار گرفته است و این استان ماموریت دارد وضعیت کیفیت آرد و نان را ارتقا بخشد.

گروه بازرگانی- معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران از ابلاغیه جدید مهدی غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت برای سپردن وظایف تعزیراتی آرد و نان به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران خبر داد و گفت: بر اساس این ابلاغیه وظایف تعزیرات آرد و نان بر عهده سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان تهران قرار گرفته است و این استان ماموریت دارد وضعیت کیفیت آرد و نان را ارتقا بخشد. به گفته علیرضا موسوی‌مجد ۵۰ تیم بازرسی تخصصی برای نظارت بر نانوایی‌ها ساماندهی شده‌اند.

موسوی‌مجد در پاسخ به این سوال «مهر» که آیا تاکید وزیر بر روی کیفیت نان به دلیل افزایش قیمت در فاز دوم اجرای قانون هدفمندی یارانه‎ها نیست، تصریح کرد: آنالیز قیمتی که برای افزایش قیمت نان صورت گرفته بود، با لحاظ شدن کیفیت آرد است و به این ترتیب، قیمت با این افزایش کیفیت، تغییری نخواهد کرد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن