طی ۶ماه نخست سال جاری

۹۲میلیون دلار میوه وارد و ۸۷ میلیون دلار صادر شد

شماره روزنامه: ۱۰۷۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۸۲۸۹ بازرگانی

نایب‌رییس اتحادیه صادرکنندگان میوه و تره‌بار با تاکید برنامه‌ریزی برای واردات میوه گفت:‌ در شش ماهه نخست امسال ۹۲‌میلیون دلار میوه وارد کشور شده است.

نایب‌رییس اتحادیه صادرکنندگان میوه و تره‌بار با تاکید برنامه‌ریزی برای واردات میوه گفت:‌ در شش ماهه نخست امسال ۹۲‌میلیون دلار میوه وارد کشور شده است. سید رضا نورانی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری «مهر» با اشاره به اصولی نبودن واردات میوه در نیمه اول امسال، ‌گفت:‌ واردات میوه به کشور باید با برنامه‌ریزی وبا تعیین سقف مشخص صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه با واردات میوه مشکل بازار این محصول حل نمی‌شود، ‌گفت: واردات میوه با قیمت‌های بسیار بالا نمی‌تواند مصرف‌کننده‌ای داشته باشد به طوری که در سال گذشته سیب‌هایی وارداتی با قیمت هر کیلو ۲۰۰۰تومان وارد شد که عرضه سیب با این قیمت نمی‌تواند مشتری در بازار داشته باشد.

نورانی صادرات انواع میوه، ‌تره‌بار، ‌‌سبزی و گل و گیاه زینتی را در شش ماه نخست امسال ۵/۸۷‌میلیون دلار اعلام کرد و افزود: ‌در شش ماهه نخست سال جاری معادل ۳۳۹هزار تن انواع میوه،‌ تره‌بار، ‌سبزی و گل و گیاه صادر شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از نظر وزنی ۱۷۸درصد و از نظر ارزشی ۱۴۶درصد رشد داشته است.

وی تصریح کرد: ‌متاسفانه در سال جاری و در فصل تابستان حجم عمده ای پرتغال وارد کشور شده است که اقدامی اصولی نبوده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن