شماره روزنامه ۶۵۳۴
|

قیمت هر دلار آمریکا به ۱۵۷ هزار تومان رسید؛

بررسی‌های میدانی «دنیای‌اقتصاد» حاکی از آن است که در روزهای اخیر فروش اضطراری طلای خانگی افزایش یافته است. به نظر می‌رسد که خانوارها برای تامین برخی از هزینه‌های خود در شرایط کنونی، طلای خود را در بازار عرضه می‌کنند. از بین رفتن کسب‌وکارها و افزایش بیکاری این رفتار را تشدید کرده است.

فروش ذخایر طلای نگهداری‌شده در فدرال‌رزرو آمریکا؛

ایسنا: بانک مرکزی فرانسه آخرین ذخایر طلای نگهداری‌شده در فدرال‌رزرو آمریکا را فروخته و آن را با شمش‌های باکیفیت‌تر در پاریس جایگزین کرده و با بهره‌گیری از افزایش قیمت‌ها، نزدیک به ۱۳‌میلیارد یورو در حین ارتقای دارایی‌های خود سود برده است.

اخبار بازار پول و ارز روزنامه شماره ۶۵۱۱

    چهارشنبه، ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
  • شکاف ۱۸ درصدی دلار آزاد و حواله؛ تک‌نرخی دورتر شد؛

    روزنامه شماره ۶۵۱۱

    نوسان دلار در روز مذاکرات

    بازار ارز و طلا در آستانه دور تازه مذاکرات ایران و آمریکا با افزایش قیمت‌ها مواجه شد؛ افزایشی که بیش از آنکه ریشه در تغییر متغیرهای پولی داشته باشد، بازتابی از وزن‌گیری دوباره نااطمینانی سیاسی در ذهن معامله‌گران است. دلار آزاد با رشد دو هزار تومانی از ۱۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان به ۱۶۱ هزار و ۸۰۰ تومان رسید. سکه تمام نیز دو‌ میلیون تومان افزایش یافت و به ۱۹۶‌میلیون تومان رسید.
  • معامله‌گران باید به نوسانات قیمت طلا عادت کنند؟

    روزنامه شماره ۶۵۱۱

    رفتار پاندولی طلا در ۲۰۲۶

    روز گذشته قیمت جهانی هر اونس طلا، به مسیر نوسانی خود ادامه داد و با افت ۱.۷ درصدی، به کانال ۴۸۸۰ دلار کاهش یافت. افت اخیر قیمت طلا پیوندی مستقیم با تقویت دلار، کاهش نقدشوندگی بازار و فروکش موقت ریسک‌های ژئوپلیتیک داشت. از منظر تحلیلی، رفتارهای اخیر قیمت طلا به گونه‌ای شده که دیگر نمی‌توان آن را با تحلیل‌های کلاسیک توضیح داد و به نظر می‌رسد طلا وارد دوره‌ای نوسانی شده است.
۱