شماره روزنامه ۶۴۵۲
|

نرخ تورم ماهانه ترکیه به زیر یک‌درصد رسید؛

در نوامبر ۲۰۲۵ نرخ تورم سالانه ترکیه به ۳۱.۰۷درصد کاهش یافت؛ عددی که کمتر از نرخ ۳۲.۸۷درصدی ماه قبل بود و پایین‌تر از پیش‌بینی بازار ثبت شد. این پایین‌ترین نرخ تورم ثبت‌شده از نوامبر ۲۰۲۱ محسوب می‌شود و نشان می‌دهد بخش‌هایی از اقتصاد ترکیه وارد فاز تعدیل قیمت شده‌اند.

کدام نامزد برای رهبری بزرگ‌ترین نهاد پولی جهان بهتر است؟

پس از اتمام دوره ریاست جروم پاول در بانک مرکزی آمریکا، کارشناسان انتظار دارند دولت ترامپ، «کوین هَسِت» را به‌عنوان رئیس فدرال‌رزرو انتخاب کند. با این حال، بررسی‌ها نشان می‌دهد که «کریستوفر والر» گزینه بهتری نسبت به گزینه محبوب ترامپ است.

اخبار بازار پول و ارز روزنامه شماره ۶۴۲۲

    چهارشنبه، ۰۷ آبان ۱۴۰۴
  • افت جهانی طلا و افزایش تورم،‌بازارهای داخلی را نزولی کرد

    روزنامه شماره ۶۴۲۲

    ریزش قیمت سکه و طلا

    در پی افت طلای جهانی و انتشار داده‌های تورمی، دلار با افزایش جزئی ۱۲۰ تومانی از ۱۰۷ هزار و ۶۵۰ تومان به ۱۰۷ هزار و ۷۷۰ تومان رسید، اما سکه و طلای ۱۸ عیار مسیر نزولی را پیمودند. بهای سکه با افت سنگین ۲‌میلیون و ۱۱۵ هزار تومانی از ۱۱۲‌میلیون تومان به ۱۰۹‌میلیون و ۸۸۵ هزار تومان کاهش یافت و طلای ۱۸ عیار نیز با افت ۲۰۰ هزار تومانی در سطح ۱۰‌میلیون و ۳۷۰ هزار تومان ایستاد.
  • طلا از ابتدای هفته حدود ۱۸۰ دلار کاهش یافته است؛

    روزنامه شماره ۶۴۲۲

    شکست حمایت ۴هزاردلاری

    قیمت جهانی هر اونس طلا، پس از افت ۳.۲ درصدی در روز دوشنبه، روز گذشته را نیز در روندی نزولی طی کرد و با ۱.۵ درصد کاهش قیمت، در کانال ۳۹۰۰ دلاری معامله شد. همزمان با قرار داشتن معاملات طلا در فاز اصلاحی سنگین، اخبار مثبت در خصوص چارچوب توافقی تجاری بین آمریکا و چین، نقش طلا را به عنوان دارایی امن کمرنگ‌تر کرد.
۱