شماره روزنامه ۶۴۵۲
|

نرخ تورم ماهانه ترکیه به زیر یک‌درصد رسید؛

در نوامبر ۲۰۲۵ نرخ تورم سالانه ترکیه به ۳۱.۰۷درصد کاهش یافت؛ عددی که کمتر از نرخ ۳۲.۸۷درصدی ماه قبل بود و پایین‌تر از پیش‌بینی بازار ثبت شد. این پایین‌ترین نرخ تورم ثبت‌شده از نوامبر ۲۰۲۱ محسوب می‌شود و نشان می‌دهد بخش‌هایی از اقتصاد ترکیه وارد فاز تعدیل قیمت شده‌اند.

کدام نامزد برای رهبری بزرگ‌ترین نهاد پولی جهان بهتر است؟

پس از اتمام دوره ریاست جروم پاول در بانک مرکزی آمریکا، کارشناسان انتظار دارند دولت ترامپ، «کوین هَسِت» را به‌عنوان رئیس فدرال‌رزرو انتخاب کند. با این حال، بررسی‌ها نشان می‌دهد که «کریستوفر والر» گزینه بهتری نسبت به گزینه محبوب ترامپ است.

اخبار بازار پول و ارز روزنامه شماره ۶۳۵۹

    دوشنبه، ۲۰ مرداد ۱۴۰۴
  • آیا دلار به زیر ۹۰ هزار تومان بازمی‌گردد؟

    روزنامه شماره ۶۳۵۹

    پله دوم کاهش دلار

    روز گذشته قیمت دلار به سطح ۹۱ هزار و ۶۰۰ تومان رسید که ۲۰۰ تومان کمتر از روز شنبه بود. این کاهش، دومین روز متوالی افت قیمت دلار را در هفته جاری رقم زد. به نظر می‌رسد مهم‌ترین عامل این روند، تکمیل شدن پازل مذاکرات ایران و آمریکا با میانجی‌گری نروژ باشد. درحالی‌که در هفته‌های گذشته قیمت دلار طی ۹ روز پی‌درپی روند افزایشی داشت، دو روز نخست این هفته بازار شاهد آرامش نسبی و کاهش التهاب بود.
  • محرک‌های قیمت طلا در ژوئیه بررسی شد؛

    روزنامه شماره ۶۳۵۹

    شارژ فلز زرد با ریسک

    قیمت طلا در ماه ژوئیه نوسان اندکی را تجربه کرد. با این وجود محرک‌های مختلفی در نوسانات دلار در این ماه نقش داشتند. عواملی مانند جریان خالص ورودی به صندوق‌های ETF طلا، فعالیت معامله‌گران آتی، نااطمینانی‌های تجاری و ژئوپلتیک و تحولات نرخ بهره حقیقی از جمله اصلی‌ترین محرک‌های بازار بودند. «شورای جهانی طلا» در گزارشی تفصیلی محرک‌های اصلی روند فلز زرد را در ماه ژوئیه بررسی کرد.
۱