صندوق قرض‌الحسنه حضرت زینب(س) بانک نیست

شماره روزنامه: ۱۰۱۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۳۲۱۸۷ بازار پول و ارز

خبر «بانک ویژه زنان در تنکابن افتتاح شد» از سوی مدیر کانون فرهنگی – اجتماعی زنان تنکابن تکذیب شد.

این خبر به نقل از سایت خبری بینا در تاریخ ۱۸/۴/۸۵ در صفحه بانک و بیمه روزنامه دنیای اقتصاد به چاپ رسیده بود.

 سیده معصومه مهری مدیرکانون فرهنگی – اجتماعی زنان تنکابن و رییس هیات‌مدیره صندوق حضرت زینب (س) با ارسال نمابری ضمن تکذیب این خبر خواستار درج تکذیبه ارسالی شد که عینا در زیر می‌آید.

در خصوص خبر منتشر شده در روزنامه دنیای اقتصاد «بانک ویژه بانوان کانون فرهنگی اجتماعی کمیته امور بانوان و جوانان در تنکابن مورخ ۱۸/۴/۸۵ افتتاح گردید»، بدین‌وسیله تکذیب می‌گردد، لذا همان صندوق قرض‌الحسنه حضرت زینب (س) ویژه بانوان است که در سال ۱۳۷۲ شروع به کار نمود و در تاریخ ۱۲/۸/۱۳۷۶ با شماره ۶۶۶ به ثبت رسید.

 در حال حاضر دارای ۵۶۰۰ عضو می‌باشد و با چهار پرسنل زن در مکان استیجاری جنب مصلای نماز جمعه شهید مطهری خدمات ارائه می‌نماید.

 منابع صندوق ۱۲۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال (یکصد و بیست میلیون تومان) است که به اقشار مختلف بانوان از جمله زنان آسیب‌پذیر و سرپرست خانوار و دختران بازمانده از تحصیل و اشتغالزایی وام پرداخت می‌نماید. سقف وام از ۱۰۰۰۰۰۰ ریال (صد هزار تومان) تا ۱۰۰۰۰۰۰۰ ریال (یک میلیون تومان) است.

درعین حال شماره ثبت ۶۶۶ به شماره ثبت ۲۳ تغییر کرده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن