زیانهای تعدد قوانین در حوزه ریسک
محمدرضا فرزانه، عضو هیات علمی پژوهشکده محیطزیست و توسعه در این کارگاه با اعلام این مطلب افزود: پروژههای سبز با هدف توسعه پایدار و کاهش ریسک در دنیا انجام میشود، اما هنوز برای تحقق این امر، بودجه صندوقهای بینالمللی به کشور ما اختصاص نیافته است.
او همکاری نهادهای واسط بینالمللی و منطقهای را برای اجرای طرحهای کاهش ریسک تغییرات اقلیمی، ضروری دانست و اظهار کرد: ورود صنعت بیمه با رعایت استانداردهای بینالمللی به عرصه نهادهای واسط مالی میتواند شرایط بهتری را برای این صنعت فراهم کند. فرزانه با تشریح حوادث طبیعی از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۰ این روند را افزایشی اعلام کرد و گفت: بیش از ۴۴ درصد از حوادث طبیعی جهان مربوط به سیل است و متاسفانه ایران در منطقه جغرافیایی سیلخیز قرار گرفته که باید برای این مساله تدابیری منطقی و حرفهای اتخاذ کرد.
در ادامه این نشست، علی جعفری، رئیس مرکز توسعه مدیریت ریسک بیمه مرکزی با قدردانی از حضور نخبگان علم ریسک در این کارگاه، هدف از برپایی آن را آسیبشناسی و نیازسنجی ریسک در صنعت بیمه عنوان کرد و گفت: در حال حاضر صنعت بیمه گاه خسارتهایی را پرداخت میکند که حق بیمه آن را دریافت نکرده که این موضوع با عملیات بیمهگری در تضاد است. او از تغییر گونههای ریسک در کشور خبر داد و از بیمهگران خواست تا با احصای ریسکهای جدید، پوششهای متناسبی را در این خصوص طراحی کنند. نخستین کارگاه تغییرات علمی و تاثیر آن در صنعت بیمه با هدف بررسی راهکارهای کاهش ریسک حوادث طبیعی ناشی از تغییرات اقلیمی در ساختمان شماره دو بیمه مرکزی برگزار شد.