شماره روزنامه ۶۰۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۳۳ دنیای اقتصاد

اخبار بازار نفت - روزنامه شماره ۵۹۳۳

  • چالش جهانی شکاف عرضه و تقاضای LNG

    دنیای اقتصاد-حمید ملازاده: مجمع کشورهای صادرکننده گاز (GECF) در جلسه اخیر خود در ترینیداد و توباگو مروری کلی از تحولات پیچیده بازار جهانی گاز طبیعی مایع (LNG) را ارائه کرد. محمد همل، دبیرکل GECF، معتقد است که عرضه LNG تا سال‌۲۰۲۶ با کمبود همراه خواهد بود و رشد فزاینده تقاضا تا سال‌۲۰۵۰ به ۲۲‌درصد خواهد رسید ‌و شکاف بین تقاضا و عرضه بیشتر خواهد شد.
  • متان در مقابل‌کنترل گرمایش زمین

    دنیای اقتصاد-پیمان قناعتی‌فرد: صنعت چین که با انتشار بیش از ۱۴‌درصد از گاز گلخانه‌‌‌‌‌ای متان در جهان، بزرگ‌ترین تولیدکننده این گاز شناخته شده‌است، در اقدامی جدید از اجرای طرح جامع کاهش انتشار متان از بخش‌های مختلف، شامل صنایع خرد و کلان خود رونمایی کرد. بر اساس گزارش بلومبرگ، دولت چین مدتی پیش برنامه کاهش انتشار متان خود را هم‌‌‌‌‌زمان با پایان نشست مشترک بررسی مسائل اقلیمی با ایالات‌متحده منتشر کرد. بر این اساس، این کشور متعهد شد نظام‌‌‌‌‌ کنترل و نظارت خود را برای نشت متان تا سال‌۲۰۲۵ به‌‌‌‌‌طور موثر بهبود بخشیده و آن را در بازه زمانی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۳۰ میلادی ارتقا دهد. لازم به ذکر است در طرح جامع کاهش انتشار متان این کشور، هیچ‌‌‌‌‌گونه هدف قطعی مشخص نشده و تنها اهدافی برای بهره‌‌‌‌‌برداری مجدد از متان به‌عنوان سوخت تعیین‌شده‌است.
  • ایران سومین کشور در ساخت خطوط لوله انتقال گاز

    یک موسسه بین‌المللی از ساخت حدود ۷۰‌هزار کیلومتر خط لوله انتقال گاز در جهان خبر داد و اعلام کرد چین، هند و ایران بیشترین سهم را در این زمینه دارند. به گزارش «ایرنا» موسسه تحقیقاتی گلوبال‌انرژی مانیتور طی گزارشی اعلام کرد ۶۹‌هزار و ۷۰۰ کیلومتر خط لوله انتقال گاز در دنیا در دست ساخت است که این رقم نسبت به سال‌قبل رشد ۱۸‌درصدی داشته‌است. هزینه ساخت این پروژه‌ها در حدود ۲۰۰‌میلیارد دلار برآورد شده‌است. بر اساس این گزارش ۸۰‌درصد از پروژه‌های ساخت خط لوله گاز دنیا در قاره آسیا متمرکز است و سه کشور چین، هند و ایران به ترتیب بیشترین سهم را از ۶۹‌هزار و ۷۰۰ کیلومتر پروژه در دست ساخت خط لوله گاز در جهان را به خود اختصاص داده‌اند.
  • خسارت صنایع شیمیایی آلمان از بحران دریای سرخ

    شرکت‌ها و صنایع آلمانی می‌گویند که به دلیل تنش‌های جاری در دریای سرخ دچار خسارت و تحمل هزینه‌های قابل‌توجه شده و ممکن است حجم کارشان را کاهش دهند. به گزارش «ایرنا» به نقل از رویترز، صنایع شیمیایی آلمان به‌خاطر اختلال در حمل‌ونقل کشتی‌های تجاری در دریای سرخ با کمبود قطعات و مواد اولیه صادرشده از کشورهای آسیایی روبه‌رو هستند. بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده مواد شیمیایی در این کشور زنگ هشدار برای کمبود مواد را به صدا درآورده‌‌‌‌‌اند.
  • اختلال در فعالیت پایانه صادرات سوخت روسیه

    فعالیت در یکی از پایانه‌های صادرات سوخت روسیه واقع در دریای بالتیک متعلق به شرکت نواتک در پی حمله پهپادی اوکراین دچار اختلال شد. به گزارش «شانا» به نقل از رویترز، شرکت نواتک روسیه اعلام کرد که مجبور شده‌است فعالیت بخشی از عملیات خود در پایانه صادراتی سوخت و مجتمع فرآوری آست‌لوگا (Ust-Luga) واقع در دریای بالتیک را به‌دلیل آتش‌سوزی ناشی از آنچه رسانه‌های اوکراینی حمله پهپادی اعلام کرده‌‌‌‌‌اند، متوقف کند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر