ورود ال‌پی‌جی به سبد سوخت کشور

شماره روزنامه: ۶۴۵۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۳۶۶۹۴ بازار نفت

مدیر طرح سی‌‌‌‌‌ان‌‌‌‌‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: در روزهای آینده ال.پی.جی به‌صورت رسمی وارد سبد سوخت کشور می‌شود، این سوخت مایع است و به‌صورت سوخت جایگزین برای حمل‌ونقل سبک کشور است.

ورود  ال‌پی‌جی  به  سبد سوخت کشور

به گزارش «ایرنا» سعید رحمان‌‌‌‌‌سالاری گفت: LPG سوخت جایگزین برای حمل‌ونقل سبک کشور است و طی روزهای آینده فراخوان اعلام خواهدشد و متقاضیانی که می‌خواهند خودرو خود را به این سوخت تبدیل کنند، می‌توانند با مراجعه به سایت GCR.NIOPDC.IR ثبت‌نام خود را انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه خودروهای سی‌ان‌جی سوز امکان ثبت‌نام در طرح LPG را ندارند، افزود: ما در کشور مازاد سوخت ال.پی.جی داریم و می‌توانیم با این روش ناترازی حوزه بنزین را رفع کنیم. رحمان‌‌‌‌‌سالاری ادامه‌داد: هزینه ال.پی.جی سوز‌کردن خودروها توسط اشخاص پرداخت و بین ۱۰ تا ۲۰‌میلیون بسته به نوع کیت و ظرفیت مخزن متفاوت است. متقاضیان می‌توانند از ساعت ۱۰ صبح روز یکشنبه ۱۴۰۴.۹.۲۳ با مراجعه به تارنمای اعلام‌شده، نسبت به انتخاب مراکز مجاز تبدیل کارگاهی و سپس دوگانه‌‌‌‌‌سوز‌کردن خودرو به‌صورت استاندارد و ایمن با دریافت گواهی سلامت اقدام کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن