وی گفت شرکت نفت و گاز پارس اکنون در کنار اجرای پروژه‌های توسعه‌‌‌‌‌ای، تولیدکننده عمده گاز در کشور است، به همین منظور و در راستای پایداری تولید، این شرکت باید به‌صورت ویژه و به شکل گسترده در زمینه پروژه‌های نگهداشت توان تولید از پارس‌جنوبی برنامه‌‌‌‌‌ریزی کند. معاون وزیر نفت اجرای طرح‌های نگهداشت تولید از میدان پارس‌جنوبی را از وظایف اصلی شرکت نفت و گاز پارس عنوان کرد و گفت: در حوزه نگهداشت تولید، ابرپروژه فشارافزایی به‌عنوان یکی از مصادیق این طرح‌ها در اولویت قرارگرفته‌است، به‌گونه‌ای که پارس‌جنوبی در آینده شاهد تولدی دیگر خواهد بود.

خجسته‌‌‌‌‌مهر از دیگر مصادیق طرح‌های نگهداشت توان تولید را حفاری چاه‌‌‌‌‌های درون‌‌‌‌‌میدانی، اسیدکاری، تعمیر و تکمیل چاه‌‌‌‌‌های میدان پارس‌جنوبی اعلام کرد و ادامه داد: باید برای تمامی این طرح‌ها و پروژه‌ها که از نوع نگهداشت تولید است، به‌‌‌‌‌طور جدی برنامه‌‌‌‌‌ریزی کنیم و لازم است به همین منظور بخش مهندسی نفت به‌صورت جدی خود را آماده و مجهز کند. وی تعمیرات اساسی سکوهای گازی پارس‌جنوبی را از دیگر فعالیت‌های مهم شرکت نفت و گاز پارس در جهت استمرار تولید گاز توصیف کرد و افزود: لازمه پیشبرد موفق برنامه تعمیرات اساسی، وجود ساختار نیرومند است و از دیگر موضوعاتی که در راستای رعایت الزامات پدافند غیرعامل باید مورد‌توجه قرار گیرد، تامین تجهیزات و تدوین برنامه‌های تعمیرات اساسی در یک دوره بلندمدت و استفاده از توان پیمانکاران توانمند داخلی در این حوزه است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران شتاب‌‌‌‌‌بخشی به تکمیل فاز‌۱۱ پارس‌جنوبی را از دیگر اولویت‌‌‌‌‌ها عنوان کرد و گفت: عملیات حفاری چاه‌‌‌‌‌ها و ساخت جکت سکوی دوم طرح فاز‌۱۱ با اهتمام و جدیت دنبال می‌شود. خجسته‌‌‌‌‌مهر با بیان اینکه در زمینه تخصیص بودجه‌ برای توسعه میدان‌های گازی و افزایش تولید گاز، محدودیتی وجود ندارد، اظهار کرد: باید برنامه توسعه میدان‌های گازی کیش و پارس شمالی را نیز با جدیت پیگیری کرد و در این زمینه میان میدان‌های مشترک و غیرمشترک تفاوتی وجود ندارد. محمدحسین متجلی، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس نیز از تحقق ۹۸‌درصدی برنامه تعمیرات اساسی سال‌۱۴۰۲ خبر داد و گفت: با برنامه‌‌‌‌‌ریزی‌‌‌‌‌های انجام‌شده در تابستان امسال، تعمیرات اساسی طبق برنامه زمان‌بندی اجرا شد.