شماره روزنامه ۶۰۰۸
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۱۵ دنیای اقتصاد

اخبار بازار نفت - روزنامه شماره ۵۹۱۵

  • امواج پیدا و پنهان بازار نفت

    دنیای اقتصاد-پیمان قناعتی‌فرد: جدیدترین گزارش آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) از بازار نفت تصویری مثبت از تقاضای جهانی انرژی در سال‌۲۰۲۳ نشان می‌دهد. تصویر مثبتی که البته با یک هشدار همراه است؛ آژانس چشم‏‏‏‏‌انداز تقاضای خود را در سه‌ماهه چهارم سال‌۲۰۲۳ به میزان ۴۰۰‌هزار بشکه در روز کاهش داده‌است. این در شرایطی است که اروپا نیمی از کاهش را به خود اختصاص داده‌است. در همین ارتباط یورونیوز می‌نویسد؛ آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی می‌کندکه افزایش تولید نفت‏‏‏‏‌خام کشورهای غیراوپک، تحول مهم دیگری باشد که بر روند قیمت نفت در سال‌۲۰۲۴ تاثیر خواهد گذاشت.
  • پیگیری طرح‌های فشار افزایی پارس‌جنوبی

    مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تاکید بر اجرای طرح‌های نگهداشت تولید پارس‌جنوبی گفت: پروژه فشارافزایی میدان پارس‌جنوبی یک ابرپروژه نگهداشت تولید است و در صدر برنامه‌های شرکت نفت و گاز پارس قرار دارد. به گزارش «شانا»، محسن خجسته‌‌‌‌‌مهر، با بیان اینکه رشد اقتصادی کشور وابسته به تولید نفت و گاز است، افزود: شرکت ملی نفت ایران برای تامین مصارف خانگی، افزایش صادرات و رشد اقتصادی مکلف به تولید نفت و گاز است.
  • رشد قیمت نفت در طلیعه ۲۰۲۴

    دنیای‌اقتصاد: روز گذشته قیمت هر بشکه نفت‌برنت دریای شمال در لحظه تنظیم گزارش با یک‌دلار و ۷۲‌سنت افزایش به ۷۸ دلار و ۷۶‌سنت رسید. در همین ارتباط رویترز نوشت، بهای جهانی نفت در شرایطی سال‌جدید میلادی را با افزایش آغاز کرده است که اختلال در عرضه نفت در منطقه خاورمیانه، در کانون توجه بازیگران نفتی قرارگرفته‌است و انتظار می‌رود افق وقوع محرک‌های جدید اقتصادی در چین، میزان تقاضای نفت‌خام را در بزرگ‌ترین واردکننده نفت دنیا صعودی کند.گفتنی است محرک‌های مالی جدیدی در چین به‌دنبال گزارش کاهش فعالیت کارخانه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای در ماه پایانی سال‌۲۰۲۳ در این کشور معرفی شده‌است که می‌تواند تقاضا برای نفت در این کشور را بالا ببرد.
  • گازرسانی به پتروشیمی‌ها و صنایع فولاد و سیمان افزایش یافت

    مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران اعلام کرد تحویل گاز به بخش‌های فولاد، پتروشیمی و سیمان از ابتدای امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه پارسال به‌‌‌‌‌‌‌ترتیب ۱۱، ۱۰.۵ و ۱۷‌درصد افزایش یافته‌است. به گزارش «شانا» به نقل از شرکت ملی گاز ایران، سعید عقلی گفت: مطابق تازه‌‌‌‌‌‌‌ترین آمارها، گازرسانی به صنایع عمده کشور از ابتدای امسال تا پایان پاییز روند صعودی داشته، به‌نحوی‌که در این مدت حجم گاز تحویلی به صنایع عمده به تفکیک در بخش‌های فولاد، پتروشیمی و سیمان نسبت به مدت مشابه پارسال به ترتیب ۱۱، ۱۰.۵ و ۱۷‌درصد افزایش یافته‌است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر