داده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های منتشرشده در روز سه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شنبه نشان‌داد که ذخایر نفت‌خام آمریکا در هفته گذشته حدود ۶/ ۱‌میلیون بشکه افزایش یافت که برخلاف انتظار تحلیلگران برای کاهش حدود ۳۰۰‌هزار بشکه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای بود. با این حال، بازارها همچنان نگران کاهش ذخایر نفت‌خام ایالات‌متحده در مرکز ذخیره‌سازی کوشینگ و اوکلاهما هستند. کاهش بیشتر در کوشینگ، نقطه تحویل معاملات آتی نفت‌خام ایالات‌متحده، همچنین می‌تواند فشار جدیدی را بر بازارهای نفت وارد کند.

محدودیت تولید توسط سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش، موسوم به اوپک‌پلاس، کاهش عرضه را تشدید می‌کند. لئون‌لی، تحلیلگر سی‌ام‌سی مارکتز، گفت: «قیمت نفت در مجموع در بحبوحه کاهش عرضه فعلی نسبتا بالاست»، با این حال حمایت از قیمت نفت از سوی روسیه و کاهش عرضه عربستان‌سعودی ممکن است تا پایان سال‌محدود شود. «داده‌های اقتصادی کشورهای اروپایی و ایالات‌متحده اخیرا ضعیف شده‌است. قیمت نفت در ماه اکتبر ممکن است در کل، روند نوسانی را نشان دهد. بعید است در کوتاه‌مدت از ۱۰۰ دلار فراتر رود.» روسیه هفته گذشته برای تثبیت بازار داخلی، صادرات بنزین و گازوئیل به اکثر کشورها را به‌طور موقت ممنوع کرد و اگرچه بعدا محدودیت‌ها را کاهش داد، اما این محدودیت‌ها می‌تواند بر تقاضای نفت‌خام پالایشگاه‌ها فشار وارد کند.  نیل کشکاری، رئیس بانک فدرال‌رزرو مینیاپولیس گفت، این احتمال وجود دارد که فدرال‌رزرو برای غلبه بر تورم نیاز به افزایش «معنادار» نرخ بهره داشته‌باشد.

نظرسنجی رویترز از اقتصاددانان نشان‌داد که بانک انگلستان چرخه انقباض خود را به پایان رسانده است و احتمالا نرخ بهره را حداقل تا ماه ژوئیه روی ۲۵/ ۵‌درصد نگه می‌دارد، اگرچه برخی گفتند که در سال‌جاری دوباره نرخ بهره را افزایش خواهند داد. نرخ بهره بالاتر هزینه‌های وام را افزایش می‌دهد که می‌تواند رشد اقتصادی را کند کرده و تقاضای نفت را کاهش دهد.