تاسیس صندوق بهینه‏‏‌سازی مصرف انرژی

شماره روزنامه: ۵۶۷۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۴۴۶۸۱ بازار نفت

ایسنا : صندوق بهینه‌‌‌سازی مصرف انرژی در بودجه ۱۴۰۲ تعریف شد. مالک شریعتی سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس در حساب کاربری توییتر خود نوشت: وعده کمیسیون انرژی ‌برای تمرکز در مدیریت مصرف محقق شد. در متن مصوبه کمیسیون تلفیق آمده است که به منظور تسهیل تامین مالی و اجرای پروژه (طرح)های بهینه‌سازی مصرف انرژی، به دولت اجازه داده می‌شود از طریق وزارت نفت صندوق بهینه‌سازی مصرف انرژی را تاسیس کند.

۱. سرمایه اولیه صندوق مذکور مبلغ ۳۰۰‌هزار میلیارد ریال است که از طریق منابع داخلی شرکت‌های تابعه وزارتخانه نفت و وزارتخانه نیرو (معادل ۱۰‌درصد منابع سرمایه‌ای هر شرکت) اعتبار ردیف مصارف جدول تبصره ۱۴ تامین می‌شود. همچنین جهت پایداری منابع صندوق حداقل ۱۰‌درصد از منابع حاصل از صرفه‌جویی انرژی در هر یک از طرح‌های مصوب شورای اقتصاد در حوزه بهینه‌سازی انرژی مبتنی بر ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر به عنوان افزایش سرمایه این صندوق اختصاص می‌یابد.

۲. استفاده از منابع صندوق مذکور صرفا جهت اجرای طرح‌های بهینه‌سازی مصرف انرژی توسط شرکت‌های دولتی ذی‌ربط در قالب وجوه اداری شده و نیز ارائه تضمین به سرمایه‌گذاران طرح‌های بهینه‌سازی مصرف انرژی و همچنین خرید گواهی‌های صرفه‌جویی و ظرفیت منتشرشده در بازار بهینه‌سازی انرژی و محیط‌زیست مجاز است. آیین‌نامه اجرایی این بند به همراه اساسنامه صندوق مذکور ظرف مدت دو ماه پس از تصویب این قانون تهیه و به تصویب هیات وزیران می‌رسد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن