شماره روزنامه ۶۱۲۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۱۲۵ دنیای اقتصاد

اخبار بازار دیجیتال - روزنامه شماره ۶۱۲۵

  • سرمایه‌گذاری خطرپذیر در آستانه دولتی‌سازی؟

    دنیای اقتصاد -مهسا طاعتی: انجمن سرمایه‌گذاری خطرپذیر در هفته‌های اخیر گزارش تامین مالی اکوسیستم فناوری و نوآوری ایران در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد. بررسی این گزارش نشان می‌دهد که مبالغ تامین مالی اکوسیستم از نظر تسهیلات و ضمانت‌های پرداختی به شرکت‌های دانش‌بنیان رشد قابل توجهی داشته، اما در آن به تفکیک درباره تامین استارت‌آپ‌ها صحبت نشده و انتقاداتی نسبت به عدم شفافیت در روند تامین مالی دانش‌بنیان‌ها و میزان سرمایه‌گذاری‌های سال گذشته وارد است. با این حال کارشناسان نقطه قوت تامین مالی در آن سال را قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعتبار مالیاتی به سرمایه‌گذاران می‌دانند، اما به اعتقاد برخی از آنها با مصوبه دولت سیزدهم در سال گذشته مبنی بر واریز منابع سرمایه‌گذاران به صندوق نوآوری و شکوفایی، احتمال دولتی‌سازی سرمایه‌گذاری خطرپذیر وجود دارد.
  • گوگل حاضر به رقابتی کردن پلی‌استور نیست

    مهر: گوگل از یک قاضی فدرال ایالت کالیفرنیا خواست دستور دادگاه برای باز کردن پلی‌استور جهت ایجاد رقابت را متوقف کند.
  • آتش جنگ در استارت‌آپ‌های اسرائیلی

    ایسنا: با تداوم جنگ رژیم صهیونیستی و لبنان، شرکت‌های فناوری غذایی مستقر در شمال سرزمین‌های اشغالی، برای دوام آوردن به سختی تقلا می‌کنند و تعطیلی لابراتوارها و سرگردانی کارکنان، مشکلات بزرگی برای این صنعت به وجود آورده است. تاثیر جنگ بر اقتصاد رژیم صهیونیستی از جمله بخش فناوری آن گسترده است. صنعت فناوری غذایی این رژیم ممکن است یکی از تلفات جنگ جاری باشد. حدود یک سوم از ۲۸۰ استارت‌آپ فناوری غذایی (به غیر از شرکت‌های فناوری کشاورزی) در شمال سرزمین‌های اشغالی جنگ زده مستقر بودند و فعالیت آنها بخشی از ابتکار سال ۲۰۱۸ برای تبدیل این منطقه به قطبی برای نوآوری غذایی و کشاورزی بود.
  • تعدادی از اعضای جبهه پایداری به دنبال ادامه فیلترینگ هستند

    سیتنا: جلال رشیدی‌کوچی، نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم، اعلام کرد: «۱۰ نفر از دولتمردان که اغلب در جبهه پایداری فعالیت دارند، به دنبال ادامه فیلترینگ و ممنوعیت واردات و رجیستری آی‌فون هستند.» جلال رشیدی‌کوچی، نماینده سابق مجلس، حدود ۱۵ روز قبل کارزار «درخواست رجیستری و رفع ممنوعیت واردات گوشی‌های آی‌فون» را راه‌اندازی کرد و تاکنون موفق به جمع‌آوری بیش از ۶۳هزار امضا شده است، اما خودش براین باور است که تعداد امضاهای آن باید بیشتر شود و با رسانه‌ای‌تر شدن، درخواست رجیستری و رفع ممنوعیت واردات گوشی‌های آی‌فون به یک مطالبه ملی تبدیل شود. بنابراین او معتقد بود برای اینکه ممنوعیت آی‌فون به دیگر گوشی‌های هوشمند سرایت نکند، باید همچنان این درخواست را مطالبه کرد.
  • جمعیت کاربران اینترنت به ۵.۵ میلیارد نفر نزدیک شد

    ایسنا: جمعیت کاربران اینترنت جهان تا ژوئیه سال ۲۰۲۴ به ۵ میلیارد و ۴۵۰ میلیون نفر رسید که معادل ۶۷.۱ درصد از جمعیت جهان است. آمار استاتیستا نشان می‌دهد از این تعداد، ۵ میلیارد و ۱۷۰ میلیون نفر معادل ۶۳.۷ درصد از جمعیت جهان، کاربر شبکه اجتماعی هستند.
  • تیک‌تاک،کودکان را معتاد می‌کند

    مهر: طبق گزارش ان‌پی‌آر، مدیران ارشد اجرایی و کارمندان تیک‌تاک از اعتیادآور بودن ویژگی‌های اپ و تاثیر منفی آن بر سلامت ذهنی کاملا آگاه بوده‌اند. به گزارش انگجت، سازمان ان‌پی‌آر اسنادی مربوط به شکایت دادستانی کل ایالت کنتاکی را بررسی کرده است. این درحالی است که ۱۳ ایالت آمریکا هفته گذشته از این شبکه اجتماعی شکایت و آن را متهم کرده‌اند که به اشتباه اعلام کرده استفاده از آن برای کاربران جوان ایمن است. راسل کلمن دادستان کل ایالت کنتاکی معتقد است این اپ طوری طراحی شده تا اعتیادآور باشد و کودکانی را هدف می‌گیرد که هنوز در مرحله عدم توانایی خودکنترلی هستند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر