شماره روزنامه ۶۰۴۰
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۱۴ دنیای اقتصاد

اخبار بازار دیجیتال - روزنامه شماره ۶۰۱۴

  • مهلت تمام شد، مجوزها الکترونیکی نشد

    دنیای اقتصاد: فعالان اقتصادی باید تا بیست و پنجم ماه جاری شناسه یکتا دریافت می‌کردند و تمامی مجوزهای کاغذی صادره نیز به مجوزهای الکترونیکی تبدیل می‌شد. حالا با اتمام این مهلت بررسی‌های «دنیای اقتصاد» نشان می‌دهد با اینکه طبق قانون تسهیل مجوزهای کسب‌وکار مجوزهای کاغذی از این تاریخ به بعد فاقد اعتبار هستند، وزارت اقتصاد به فعالان فرصت داده است تا همچنان بتوانند شناسه یکتا دریافت کنند. این در حالی است که تاکنون دستگاه‌هایی همچون قوه‌قضائیه، وزارت کشور، شهرداری‌ها، بانک مرکزی، وزارت آموزش‌وپرورش و... هنوز اقدامی برای تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی انجام‌ نداده‌اند و در کل این فرآیند به‌ صورت ۱۰۰ درصدی انجام نشده است.
  • واردات ۹۰۰ میلیون دلار موبایل لوکس در سال ۱۴۰۲

    سیتنا: بررسی آمارهای بانک مرکزی نشان می‌دهد که در سال گذشته حدود ۹۰۰ میلیون دلار موبایل از طریق رویه واردات در مقابل صادرات خود ترخیص شده است. بررسی آمارهای بانک مرکزی که به تازگی با تفکیک تامین ارز از سامانه نیما و ارز اشخاص منتشر شده، نشان می‌دهد در سال گذشته حدود ۸۷۰ میلیون دلار موبایل از طریق رویه واردات در مقابل صادرات خود ترخیص شده است.
  • اینترنت کوانتومی در راه است

    مهر: محققان مستقل پژوهش‌هایی در انستیتوهای سه کشور مختلف انجام و نشان داده‌اند ارسال بیت‌های کوانتومی در یک کابل نوری در مسافت طولانی امکان‌پذیر است. به گزارش اینترستینگ انجینرینگ، رایانش کوانتومی هنوز در حال توسعه است اما محققان سراسر جهان مشغول ساخت اینترنت کوانتومی هستند. در حالی که شرکت‌های بزرگ صنعت فناوری سعی دارند رایانه‌های کوانتومی قدرتمند بسازند، فرآیند گذر از سیستم دوتایی به کوانتومی فقط با ارتباط اینترنتی معتبر جهت انتقال داده تکمیل می‌شود. برخلاف بیت‌های دوتایی که به شکل سیگنال‌های نور داخل فیبر کابل نوری جابه‌جا می‌شوند، کیوبیت‌ها یا بیت‌های کوانتومی بسیار ظریف هستند و حتی تلاش برای خوانش آنها وضعیت‌شان را تغییر می‌دهد.
  • ریسک‌های هوش مصنوعی «بینگ» بلای جان مایکروسافت شد

    مهر: اگر مایکروسافت تا ۲۷ مه ‌اطلاعات کافی درباره ریسک‌های ناشی از ویژگی‌های هوش مصنوعی در موتور جست‌وجوی بینگ فراهم نکند، ممکن است اتحادیه اروپا این شرکت را جریمه کند. به گزارش رویترز، کمیسیون اتحادیه اروپا روز جمعه اعلام کرد درباره انتشار دیپ‌فیک‌ها و دستکاری خودکار سرویس‌ها که ممکن است رای‌دهندگان را گمراه کند، نگران است. این سازمان اعلام کرد اقدامات اجرایی در این زمینه را بیشتر کرده، زیرا مایکروسافت به درخواست آن برای دریافت اطلاعات که در ۱۴ مارس ارسال شده، پاسخی نداده است.
  • دستور رئیس‌جمهور برای تدوین طرح حمایتی از فعالان فضای مجازی

    ایسنا: رئیس‌جمهور با تاکید بر اهمیت و ضرورت توجه جدی به فعالان حوزه فضای مجازی به معاون علمی و فناوری خود ماموریت داد تا با تشکیل کارگروهی ویژه، برنامه‌ها و راهکارهای لازم برای تقویت سرمایه انسانی در این حوزه را تدوین و جهت بررسی و تصویب به شورای عالی فضای مجازی ارائه کند.
  • موضوعات اینترنت در کارگروه اقتصاد دیجیتال در حال پیگیری است

    سیتنا: سخنگوی شورای رقابت پیرامون نظارت بر کیفیت اینترنت پس از افزایش تعرفه ماه‌های اخیر، اعلام کرد که این شورا درگیر موضوعات حوزه اینترنت در کارگروه اقتصاد دیجیتال است. سخنگوی شورای رقابت بیان کرد: «به صورت فشرده مباحث را دنبال می‌کنیم و به محض اینکه شورای رقابت صلاح بداند، ماحصل جلسات اطلاع‌رسانی خواهد شد.»
  • رجیستری موبایل امروز در کمیسیون اصل ۹۰ بررسی می‌شود

    مهر: جلسه کمیسیون اصل ۹۰ با حضور وزیر ارتباطات و رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای بررسی طرح ثبت دستگاه‌های سیم‌کارت‌خور امروز برگزار می‌شود. بر اساس دستور جلسه هفتگی کمیسیون‌ها، جلسه کمیسیون اصل نود با حضور عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مجید رضوی، رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، و معاونان سازمان برنامه‌وبودجه و وزارت صمت امروز برگزار می‌شود. این جلسه در دستور جلسه هفته گذشته کمیسیون اصل ۹۰ بود که به امروز موکول شد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر