شماره روزنامه ۶۰۱۳
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۷۹ دنیای اقتصاد

اخبار بازار دیجیتال - روزنامه شماره ۵۹۷۹

  • هندوستان؛ بازیگر جدید صنعت جهانی تراشه

    دنیای اقتصاد: در نخستین روز ماه آوریل در دو سایت ساختمانی بزرگ دو ایالت هندوستان، کلنگ دو کارخانه تراشه‌سازی زده شد. کارخانه واقع در گجرات با ارزش ۱۱ میلیارد دلار، قرار است ۲۰ هزار نفر را استخدام و ماهانه ۵۰ هزار ویفر سیلیکونی را تولید کند.
  • ابرمانع «سلامت دیجیتال» در ۱۴۰۳

    دنیای اقتصاد: انتشار پیش‌‌‌نویس آیین‌‌‌نامه اجرایی، ضوابط و اصول حاکم بر اپراتورهای هوشمند حوزه سلامت الکترونیک و آیین‌‌‌نامه توزیع آنلاین دارو، خبرهای مهم برای رگولاتوری حوزه سلامت دیجیتال در سال گذشته بودند. مدیران پلتفرم‌‌‌های سلامت با تاکید بر تعیین‌تکلیف و اصلاح این دو آیین‌‌‌نامه در سال جدید، ‌‌‌ همچنان رگولاتوری را بزرگ‌ترین مانع برای توسعه این حوزه در سال ۱۴۰۳ می‌‌‌دانند. همچنین به اعتقاد آنها تامین مالی، جذب سرمایه‌گذار، مهاجرت نیروی انسانی و محدودیت‌های اینترنت، چهار چالش کلیدی حوزه سلامت الکترونیک در سال گذشته بوده‌‌‌اند.
  • امکان دانلود مستقیم اپلیکیشن‌های آی‌فون از وب‌سایت توسعه‌دهندگان فراهم شد

    سیتنا: کمپانی اپل به تازگی نخستین نسخه‌ بتای سیستم‌عامل iOS ۱۷.۵ را برای توسعه‌دهندگان منتشر کرده است؛ به‌طوری که این به‌روزرسانی اجازه‌ دانلود مستقیم اپلیکیشن‌ها از وب‌سایت‌های توسعه‌دهندگان برای کاربران آی‌فون در اروپا را فراهم می‌کند.
  • چت‌ جی‌پی‌تی به رایگان در اختیار همه قرار می‌گیرد

    سیتنا: اوپن‌ای‌آی، شرکت سازنده چت‌بات هوش مصنوعی چت‌ جی‌پی‌تی اعلام کرد که از این هفته علاقه‌مندان می‌توانند بدون ثبت‌نام و ایجاد حساب کاربری، از این ابزار هوش مصنوعی به رایگان استفاده کنند.
  • موتور جست‌وجوی مجهز به هوش مصنوعی گوگل پولی می‌شود

    ایسنا: گوگل در نظر دارد برای ویژگی‌های ممتاز موتور جست‌وجوی مجهز به هوش مصنوعی مولد خود، هزینه دریافت کند. روزنامه فایننشال تایمز روز چهارشنبه به نقل از منابع آگاه، گزارش کرد این غول فناوری سرگرم بررسی گزینه‌های مختلف از جمله گنجاندن ویژگی‌های جست‌وجوی مبتنی بر هوش مصنوعی در سرویس‌های اشتراک پولی خود است که در حال حاضر، امکان دسترسی به دستیار هوش مصنوعی جدید جمنای را در جی‌میل و داکس می‌دهد. سهام آلفابت (شرکت مادر گوگل) در ساعات پس از معاملات رسمی، حدود یک درصد کاهش یافت.
  • یک اپلیکیشن دیگر به گورستان برنامه‌های گوگل پیوست

    ایسنا: اپلیکیشن «گوگل پادکست» پس از ماه‌ها اغما سرانجام به گورستان برنامه‌های گوگل پیوست. گوگل پاییز گذشته، اعلام کرده بود اپلیکیشن «گوگل پادکست» را در سال ۲۰۲۴ تعطیل کرده و «یوتیوب موزیک» را به خانه جدید پادکست‌ها تبدیل می‌کند.
  • واردات موبایل‌های دکمه‌ای به کشور ممنوع می‌شود

    ایسنا: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مقرر کرده است تا دفتر صنایع لوازم خانگی و اداری گزارشی از اجرای مصوبه در سال ۱۴۰۲ و برنامه‌های سال ۱۴۰۳ از جمله جلوگیری از واردات گوشی تلفن همراه دکمه‌ای را در ستاد ارائه کند.
  • پیام‌رسان «بله» را از گوشی‌هایتان حذف کنید

    سیتنا: روز گذشته اخطاری از سوی سپر ایمنی گوگل برای کاربران گوشی‌های مجهز به سیستم‌ عامل اندروید ارسال و از آنها درخواست شده تا پیام‌رسان «بله» را به دلیل ناامن بودن از گوشی‌های خود حذف کنند. شرکت گوگل با نمایش اعلانی به کاربران گوشی‌های مجهز به سیستم‌ عامل اندروید هشدار داد که پیام‌رسان «بله» از اطلاعات موجود در دستگاه تلفن همراه آنها سوءاستفاده می‌کند.
  • اختلال جهانی چند ساعته واتس‌اپ برطرف شد

    ایسنا: دسترسی به واتس‌اپ پس از اختلال چند ساعته برای هزاران کاربر در سطح جهان، به وضعیت عادی برگشت.
  • خالق چت جی‌پی‌تی به باشگاه میلیاردرهای جهان پیوست

    سیتنا: سم آلتمن، خالق چت‌بات چت جی‌پی‌تی، با یک میلیارد دلار ثروت وارد فهرست میلیاردرهای جهان فوربس شد. به گزارش فوربس، جهان در سال جاری ۱۴۱‌میلیاردر بیشتر از سال ۲۰۲۳ دارد. فوربس تخمین زد که در سال جاری میلادی ثروت جمعی میلیاردهای جهان به بیش از ۱۴ تریلیون و ۲۰۰ میلیارد دلار می‌رسد. در بین ۱۰ نفر اول فهرست فوربس، ایلان ماسک، مالک تسلا و ایکس، در رتبه دوم قرار دارد و پس از او جف بزوس، مالک آمازون، در رده سوم است.
  • سود ۱۵۴ میلیارد تومانی از فروش اشتراک پلتفرم نمایش خانگی

    دنیای‌اقتصاد: بررسی گزارش ارزیابی و اعتبارسنجی شرکت سرزمین شاتل (نماوا) که به منظور تامین سرمایه در گردش ۱۵میلیارد تومانی این شرکت در راستای ساخت یک سریال ۱۸ اپیزودی منتشر شده است، نشان می‌دهد که نماوا بیشترین درآمد خود را از محل فروش اشتراک به دست می‌‌‌آورد.
  • رکوردزنی درآمد ماهانه یک تاکسی اینترنتی

    دنیای‌اقتصاد: گزارش منتشر شده در کدال از درآمد شرکت تپسی نشان می‌دهد که درآمد ماهانه این شرکت برای اولین‌‌‌بار در اسفند ماه سال گذشته از مرز صد میلیارد تومان گذشت.
  • بلندپروازی‌‌‌های گلرنگ ادامه دارد

    دنیای‌اقتصاد: به نظر می‌رسد گلرنگ عزم خود را برای حضور جدی در اکوسیستم استارت‌آپی کشور جزم کرده است. در حالی که این شرکت در آخرین روزهای سال گذشته از کسب مجوز فعالیت صندوق پژوهش و فناوری سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی خود با سرمایه ثبتی ۱۰‌هزار میلیارد ریال خبر داد، همزمان شایعاتی درباره ورود گلرنگ به حوزه خدمات خشکشویی آنلاین و بانکداری الکترونیک منتشر شده‌‌‌اند.
  • راهیابی ۱۰۴ شرکت دانش‌بنیان به بازار سرمایه

    مهر: مدیرکل دفتر تامین مالی معاونت علمی با اشاره به افزایش ۱۰ همتی ظرفیت صدور ضمانت‌نامه در زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور اعلام کرد که از صندوق‌های مستقر در مناطق کمتر برخوردار نیز حمایت مناسبی صورت گرفت.
  • ایجاد ۵۰۰‌هزار فرصت شغلی جدید در شرکت‌های دانش‌بنیان تا ۱۴۰۷

    مهر: معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی اعلام کرد که در راستای توسعه اشتغال دانش‌بنیان باید ۵۰۰ هزار فرصت شغلی جدید تا پایان برنامه هفتم یعنی سال ۱۴۰۷ ایجاد شود.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر