شماره روزنامه ۶۰۰۷
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۹۶ دنیای اقتصاد

اخبار بازار دیجیتال - روزنامه شماره ۵۸۹۶

  • رویارویی گوگل با اوپن ‌ای‌آی در زمین هوش مصنوعی

    دنياي اقتصاد: هوش مصنوعی به عرصه رقابتی جدیدی برای غول‌های تکنولوژی تبدیل شده و در این میان ظاهرا نبرد اصلی حالا میان گوگل و مایکروسافت به عنوان مالک اوپن ‌ای‌آی است. در ادامه تلاش‌های گوگل برای از میدان به در کردن اوپن‌ای‌آی و البته بعد از شکست چت‌بات هوش مصنوعی بارد این شرکت، هفته گذشته جمینای (Gemini) به عنوان قدرتمندترین مدل هوش مصنوعی گوگل رونمایی شد. این غول تکنولوژی در زمان معرفی جمینای، ویدئویی خیره‌کننده از عملکرد این هوش مصنوعی منتشر کرد که کمی بعد مشخص شد که این ویدئو واقعی نبوده است.
  • رفع مساله تامین مالی اپراتورها با تشکیل حساب فیبرنوری

    سیتنا: معاون راهبردی و توسعه بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تصریح کرد که از ابتدای امسال با تامین مالی اپراتورهای مخابراتی از محل حساب فیبرنوری، توسعه طرح فیبر نوری با جدیت دنبال می‌شود و برنامه‌ریزی این است تا پایان سال ۱۴۰۲ هشت میلیون خانوار تحت پوشش این فناوری قرار بگیرند.
  • اپل جلوی استفاده از آی‌مسیج در اندروید را گرفت

    ایسنا: شرکت اپل اعلام کرد اپلیکیشن‌های شخص ثالثی را که به دستگاه‌های اندرویدی اجازه داده بودند از سرویس آی‌مسیج برای ارتباط با کاربران آی‌فون استفاده کنند، بسته است. سازنده آی‌فون در بیانیه‌ای اعلام کرد با مسدود کردن تکنیک‌هایی که از اعتبار جعلی برای دسترسی به آی‌مسیج استفاده می‌کنند، برای حمایت از کاربرانش اقدام کرده است. این تکنیک‌ها، ریسک جدی برای امنیت و حریم خصوصی کاربر دارند و ممکن است اطلاعاتش را در معرض افشا قرار داده و همچنین پیام‌های ناخواسته، هرزنامه و حملات فیشینگ را به دنبال داشته باشند.
  • اینترپل از افزایش قاچاق انسان برای کلاهبرداری سایبری خبر داد

    مهر: اینترپل اعلام کرد نخستین عملیاتش با هدف گرفتن کلاهبرداری سایبری ناشی از قاچاق انسان نشان می‌دهد این بخش تبهکارانه در حال جهانی شدن است. به گفته این سازمان بخش مجرمانه مذکور فراتر از خاستگاه خود در جنوب شرق آسیا رفته و مراکز کلاهبرداری تا آمریکای لاتین پیش می‌روند. سازمان پلیس جهانی اعلام کرد نیروی مجری قانون در بیش از ۲۰ کشور در اکتبر بازرسی‌هایی از صدها مر‌کز قاچاق انجام داده که بسیاری از آنها در زمینه قاچاق قربانیان برای انجام کلاهبرداری‌های آنلاین، در مقیاس صنعتی مشهور هستند. این پدیده در جنوب شرقی آسیا ظهور کرده که به گفته سازمان ملل محلی است که در آن صدها هزار نفر توسط باندهای تبهکارانه قاچاق مجبور به فعالیت در مراکز کلاهبرداری یا دیگر عملیات‌های آنلاین غیرقانونی می‌شوند و در سال‌های اخیر گسترش یافته است. طبق اعلام سازمان ملل، این مراکز کلاهبرداری که در سال‌های اخیر بیشترین رشد را داشته‌اند، سالانه میلیاردها دلار درآمد دارند.
  • مخالفت گوگل با جداسازی کسب‌وکار تبلیغاتی‌اش در اروپا

    مهر: گوگل دستور احتمالی رگولاتور آنتی تراست اتحادیه اروپا برای فروش کسب‌وکار تبلیغات آنلاینش را نقد و اعلام کرد چنین دستوری نامتناسب است و به صلاح شرکای تبلیغاتی‌اش نیست.اظهارات اولیور بتل، مدیر گوگل و دن تایلر، نایب‌رئیس تبلیغات جهانی شرکت در حقیقت پس از پاسخ به اتهاماتی بیان شد که اتحادیه اروپا در ماه ژوئن ۲۰۲۳ میلادی به این شرکت آمریکایی وارد کرد. بتل در این باره به خبرنگاران گفت: ‌ما مخالف واگذاری هستیم. ما تصور نمی‌کنیم که این نتیجه مناسبی برای پرونده باشد. ما معتقدیم این بخش فوق‌العاده کارآمدی از تجارت‌مان است. همچنین این نوع راه‌حل در شرایط موجود نامتناسب است. ما در پاسخ به بیانیه اعتراضات آنها به کمیسیون اتحادیه اروپا همین موضوع را توضیح داده‌ایم. کمیسیون اتحادیه اروپا پیش‌تر اعلام کرده بود که گوگل از سال ۲۰۱۴ میلادی از سلطه خود در صنعت فناوری تبلیغات آنلاین سوءاستفاده کرده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر