معرفی یک گوشی چینی با ۹۰۰۰ میلی‌آمپر باتری

شماره روزنامه: ۳۶۳۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۹۶۵۷۶۹ بازار-دیجیتال

<p> <b>خبرآنلاین:</b> کمپانی چینی MACOOX گوشی جدید خود به نام EX را با باتری ۹۰۰۰ میلی‌آمپری معرفی کرد. این محصول که درواقع، اول، یک ذخیره قدرت / power bank است تا گوشی، برای کاربرانی ساخته‌شده که دغدغه تمام شدن باتری حین مکالمات طولانی رادارند. </p> <p> همان‌طور که گفته شد به دلیل باتری حجیم شاهد گوشی ۱۴ میلی‌متر هستیم که ۵/ ۴اینچ نمایشگر آن است و به‌صورت ۴ هسته‌ای تعریف‌شده است. یک گیگ رم (حافظه موقت)، ۸ گیگ حافظه داخلی، دوربین ۸ و ۲ مگاپیکسلی از دیگر ویژگی‌های این گوشی چینی است. تنها نکته این گوشی مجهز به اتصالات ۴G این است که باید حوصله حمل یک گوشی ضخیم و حجیم را داشته باشید! </p>.

خبرآنلاین: کمپانی چینی MACOOX گوشی جدید خود به نام EX را با باتری ۹۰۰۰ میلی‌آمپری معرفی کرد. این محصول که درواقع، اول، یک ذخیره قدرت / power bank است تا گوشی، برای کاربرانی ساخته‌شده که دغدغه تمام شدن باتری حین مکالمات طولانی رادارند.

همان‌طور که گفته شد به دلیل باتری حجیم شاهد گوشی ۱۴ میلی‌متر هستیم که ۵/ ۴اینچ نمایشگر آن است و به‌صورت ۴ هسته‌ای تعریف‌شده است. یک گیگ رم (حافظه موقت)، ۸ گیگ حافظه داخلی، دوربین ۸ و ۲ مگاپیکسلی از دیگر ویژگی‌های این گوشی چینی است. تنها نکته این گوشی مجهز به اتصالات ۴G این است که باید حوصله حمل یک گوشی ضخیم و حجیم را داشته باشید!

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن