جزئیات تعیین «علم وفناوری» به‌عنوان موضوع خاص برنامه ششم توسعه

شماره روزنامه: ۳۶۱۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۹۵۱۳۷۴ بازار-دیجیتال

<p> <b>خبرگزاری مهر:</b> معاون پژوهشی وزارت علوم اعلام کرد طبق پیگیری‌های وزارت علوم و شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری «عتف»، علم و فناوری به‌عنوان اولویت خاص برنامه ششم تعیین شد. </p> <p> وحید احمدی گفت: طبق نامه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور موضوع علم و فناوری در برنامه ششم توسعه به‌عنوان موضوع خاص انتخاب شده، بنابراین با نگاه ویژه و اولویت‌دار به این موضوع توجه خواهد شد. </p> <p> وی بیان کرد: طبق بخشنامه قبلی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تنها ۴ موضوع به‌عنوان موضوع‌های خاص مطرح شده بود اما با مکاتبات وزارت علوم و شورای عتف، علم و فناوری نیز به این موضوعات اضافه شد. </p>

خبرگزاری مهر: معاون پژوهشی وزارت علوم اعلام کرد طبق پیگیری‌های وزارت علوم و شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری «عتف»، علم و فناوری به‌عنوان اولویت خاص برنامه ششم تعیین شد.

وحید احمدی گفت: طبق نامه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور موضوع علم و فناوری در برنامه ششم توسعه به‌عنوان موضوع خاص انتخاب شده، بنابراین با نگاه ویژه و اولویت‌دار به این موضوع توجه خواهد شد.

وی بیان کرد: طبق بخشنامه قبلی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تنها ۴ موضوع به‌عنوان موضوع‌های خاص مطرح شده بود اما با مکاتبات وزارت علوم و شورای عتف، علم و فناوری نیز به این موضوعات اضافه شد.

معاون پژوهشی وزارت علوم اضافه کرد: در بخشنامه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به موضوع اختصاص یک تا سه درصد اعتبارات دستگاه‌های اجرایی به بخش پژوهش نیز توجه شده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن