سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری علی بابا در حوزه خدمات ابری

شماره روزنامه: ۳۵۴۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۹۰۷۵۲۸ بازار-دیجیتال

<p> <b>رایورز:</b> گروه شرکت‌های Alibaba اعلام کرد که برای حضور گستر‌ده‌تر در بازار خدمات سازمانی جهان، یک میلیارد دلار در شرکت زیرمجموعه Aliyun فعال در حوزه سرویس‌های پردازش ابری سرمایه‌گذاری می‌کند. </p> <p> به گزارش خبرگزاری رویترز، این شرکت چینی توضیح داد که برای رقابت هرچه بیشتر با سرویس پردازش ابری آمازون موسوم به AWS، بیش از یک میلیارد دلار سرمایه‌گذاری می‌کند و خدمات تجارت الکترونیک خود را وارد عرضه جدید می‌کند. در حالی که پیش‌بینی شده است تا پایان سال جاری میلادی ارزش بازار جهانی خدمات پردازش ابری از ۲۰ میلیارد دلار هم فراتر می‌رود، شرکت Alibaba با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که سرمایه‌گذاری خود را در راستای توسعه خدمات ابری و مراکز داده Aliyun در خاورمیانه، سنگاپور، ژاپن و اروپا انجام می‌دهد. </p>

رایورز: گروه شرکت‌های Alibaba اعلام کرد که برای حضور گستر‌ده‌تر در بازار خدمات سازمانی جهان، یک میلیارد دلار در شرکت زیرمجموعه Aliyun فعال در حوزه سرویس‌های پردازش ابری سرمایه‌گذاری می‌کند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این شرکت چینی توضیح داد که برای رقابت هرچه بیشتر با سرویس پردازش ابری آمازون موسوم به AWS، بیش از یک میلیارد دلار سرمایه‌گذاری می‌کند و خدمات تجارت الکترونیک خود را وارد عرضه جدید می‌کند. در حالی که پیش‌بینی شده است تا پایان سال جاری میلادی ارزش بازار جهانی خدمات پردازش ابری از ۲۰ میلیارد دلار هم فراتر می‌رود، شرکت Alibaba با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که سرمایه‌گذاری خود را در راستای توسعه خدمات ابری و مراکز داده Aliyun در خاورمیانه، سنگاپور، ژاپن و اروپا انجام می‌دهد. این شرکت همچنین در نظر دارد تا همکاری‌های گسترده‌ای را با مراکز مخابراتی بزرگ جهان و شرکت‌های توسعه‌دهنده خدمات سازمانی در مناطق مذکور انجام دهد و از این طریق بتواند نسل جدید سیستم‌های پردازش ابری را ارائه دهد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن