گلکسی A۷، به بزرگی ۵/ ۵ اینچ و به نازکی ۳/ ۶ میلی‌متر

شماره روزنامه: ۳۴۳۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۸۶۵۴۰۱ بازار-دیجیتال

<p> دنیای اقتصاد: شرکت سامسونگ اخیرا گوشی هوشمند هشت‏هسته‏ای‌اش را با عنوان گلکسی A۷ روانه بازار ایران کرده است که در ادامه به مهم‌ترین ویژگی‏های این گوشی می‌پردازیم. گلکسی A۷ از نسل چهارم مخابرات یا ۴G پشتیبانی می‏کند که سرعت بسیار خوبی برای گشت و گذار در اینترنت را دارد. این گوشی مانند مدل قبلی A۵ بدنه فلزی دارد و با ابعاد ۱۵۱×۷۶. ۲×۶. ۳ و ۱۴۱ گرم وزن، بسیار سبک و نازک است اما به راحتی نمی‌توان با یک دست با این گوشی کار کرد. در این گوشی می‏توان دو سیم‌کارت نانو و یک رم میکرو اس‌دی قرار داد. </p>

گلکسی A7، به بزرگی 5/ 5 اینچ و به نازکی 3/ 6 میلی‌متر

دنیای اقتصاد: شرکت سامسونگ اخیرا گوشی هوشمند هشت‏هسته‏ای‌اش را با عنوان گلکسی A۷ روانه بازار ایران کرده است که در ادامه به مهم‌ترین ویژگی‏های این گوشی می‌پردازیم.گلکسی A۷ از نسل چهارم مخابرات یا ۴G پشتیبانی می‏کند که سرعت بسیار خوبی برای گشت و گذار در اینترنت را دارد. این گوشی مانند مدل قبلی A۵ بدنه فلزی دارد و با ابعاد ۱۵۱×۷۶.۲×۶.۳ و ۱۴۱ گرم وزن، بسیار سبک و نازک است اما به راحتی نمی‌توان با یک دست با این گوشی کار کرد. در این گوشی می‏توان دو سیم‌کارت نانو و یک رم میکرو اس‌دی قرار داد. در سمت راست دکمه خاموش و روشن کردن و دو درگاه یکی برای سیم اصلی و یکی هم برای سیم دوم و رم قرار دارد، در سمت چپ هم شاسی کم و زیاد کردن صدا و در پایین دستگاه هم درگاه یواس‌بی و هد فون جای گرفته است. صفحه نمایش ۵/ ۵ اینچی این دستگاه با تفکیک ۱۶ میلیون رنگ و تراکم ppi۴۰۱ تصویر خوبی را با رزولوشن ۱۹۲۰×۱۰۸۰ به نمایش می‏گذارد. همچنین برای محافظت از این صفحه نمایش از گورلیا گلس ۴ استفاده شده است.

این گوشی با پردازشگر ۵/ ۱ گیگاهرتزی و ۲ گیگابایت رم انتظار شما را از سرعت به خوبی برآورده می‌کند. همچنین دارای ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی است و قابلیت اضافه کردن رم میکرو اس‌دی تا ظرفیت ۶۴ گیگابایت را دارد. اما برخلاف انتظار طرفداران با سیستم عامل اندروید ۴/ ۴ به بازار عرضه شده است.

دوربین اصلی این دستگاه ۱۳ مگاپیکسل است که عکسی با رزولوشن ۳۰۹۶×۴۱۲۸ می‏گیرد. همچنین دارای فیلمبرداری فول اچ‌دی و سرعت ۳۰ فریم در ثانیه است.

دوربین جلوی دستگاه هم ۵ مگاپیکسل است. از امکانات دوربین می‌توان به حالت عکاسی سلفی، تشخیص چهره و موقعیت مکانی اشاره کرد. دستیار صوتی سامسونگ یا همان Svoice در این مدل نیز حضور دارد که البته کامل نبودن آن باعث دلسردی کاربر می‏شود زیرا میزان دستورات آن بسیار محدود است و مانند رقبایی همچون سیری نیازهای روزمره را برآورده نمی‌کند.

وایرلس گلکسی A۷ دارای Wifi Direct و Hotspot است، به همراه بلوتوث ورژن ۴ و NFC. همچنین دارای جی‌پی‌اس کلاس A و رادیو اف‌ام است.

باتری ۲۶۰۰ میلی آمپری این دستگاه برای ۱۷ ساعت مکالمه و ۵۴ ساعت حالت آماده باش کافی است که برای این دستگاه زمان مناسبی است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن