کاهش صادرات تلفن‌های همراه کره‌ای

شماره روزنامه: ۳۳۷۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۸۴۷۴۸۳ بازار-دیجیتال

<p> ایسنا: صادرات تلفن‌های همراه هوشمند کره جنوبی کاهش ۳۰ درصدی یافت. وزارت بازرگانی کره جنوبی اعلام کرد صادرات شرکت‌های تولیدکننده تلفن‌های همراه هوشمند این کشور از جمله سامسونگ در ماه نوامبر با کاهش ۳۰ درصدی روبه‌رو شده است. وزارت بازرگانی کره جنوبی دلیل کاهش چشمگیر صادرات تلفن‌های همراه هوشمند این کشور را رقابت تنگاتنگ با رقبای چینی و همچنین شرکت اپل عنوان کرده است. </p> <p> بر این اساس، در ماه نوامبر سال جاری میلادی صادراتکره جنوبی در بخش تکنولوژی اطلاعات و مخابرات رشد ۶/۳ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته داشته و به ۱۵ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار رسیده است. </p>

ایسنا: صادرات تلفن‌های همراه هوشمند کره جنوبی کاهش ۳۰ درصدی یافت. وزارت بازرگانی کره جنوبی اعلام کرد صادرات شرکت‌های تولیدکننده تلفن‌های همراه هوشمند این کشور از جمله سامسونگ در ماه نوامبر با کاهش ۳۰ درصدی روبه‌رو شده است. وزارت بازرگانی کره جنوبی دلیل کاهش چشمگیر صادرات تلفن‌های همراه هوشمند این کشور را رقابت تنگاتنگ با رقبای چینی و همچنین شرکت اپل عنوان کرده است.

بر این اساس، در ماه نوامبر سال جاری میلادی صادراتکره جنوبی در بخش تکنولوژی اطلاعات و مخابرات رشد ۶/۳ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته داشته و به ۱۵ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار رسیده است.

این در حالی است که صادرات تلفن‌های همراه این کشور در این مدت به یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار بالغ شده است که در مقایسه با ماه نوامبر سال گذشته کاهش ۶/۲۸ درصدی نشان می‌دهد. به گزارش خبرگزاری شینهوا، در همین حال گفته شده است که واردات انواع تلفن از جمله تلفن‌های همراه هوشمند در کره‌جنوبی طی ماه نوامبر رشد ۳/۴۴ درصدی داشته و به ۷۸۰ میلیون دلار رسیده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن