پیشنهاد بودجه ۴ هزار میلیارد تومانی برای وزارت ارتباطات

شماره روزنامه: ۳۳۶۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۸۴۴۹۷۲ بازار-دیجیتال

<p> خبرگزاری مهر: معاون برنامه‌ریزی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از پیشنهاد بودجه ۴ هزار میلیاردتومانی برای سال ۹۴ و نیز راه‌اندازی شورای برنامه‌ریزی در این وزارتخانه برای برنامه ششم توسعه کشور خبر داد. برات قنبری با بیان اینکه حدود ۵۰ درصد اهداف بودجه سال ۹۳ در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات تحقق پیدا کرده و تا آخر امسال هم به ۱۰۰ درصد می‌رسد، گفت: وزارت ارتباطات در حال آماده‌سازی بودجه پیشنهادی برای سال ۹۴ است. وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت‌ها، اجرای شبکه ملی اطلاعات و دولت الکترونیک از جمله برنامه‌های وزارت ارتباطات برای سال آینده است، گفت: برای سال آینده حداقل ۴ هزار میلیارد تومان بودجه پیشنهادی خواهیم داشت که با توجه به اینکه سال آخر برنامه پنجم توسعه است بتوانیم وضعیت حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را از منظر جایگاه جهانی بهبود بخشیم. </p>

پیشنهاد بودجه 4 هزار میلیارد تومانی  برای وزارت ارتباطات

خبرگزاری مهر: معاون برنامه‌ریزی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از پیشنهاد بودجه ۴ هزار میلیاردتومانی برای سال ۹۴ و نیز راه‌اندازی شورای برنامه‌ریزی در این وزارتخانه برای برنامه ششم توسعه کشور خبر داد. برات قنبری با بیان اینکه حدود ۵۰ درصد اهداف بودجه سال ۹۳ در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات تحقق پیدا کرده و تا آخر امسال هم به ۱۰۰ درصد می‌رسد، گفت: وزارت ارتباطات در حال آماده‌سازی بودجه پیشنهادی برای سال ۹۴ است. وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت‌ها، اجرای شبکه ملی اطلاعات و دولت الکترونیک از جمله برنامه‌های وزارت ارتباطات برای سال آینده است، گفت: برای سال آینده حداقل ۴ هزار میلیارد تومان بودجه پیشنهادی خواهیم داشت که با توجه به اینکه سال آخر برنامه پنجم توسعه است بتوانیم وضعیت حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را از منظر جایگاه جهانی بهبود بخشیم.

قنبری با بیان اینکه این پیشنهاد را به دولت ارائه خواهیم کرد، افزود: حمایت از تولید محتوا و راه‌اندازی خدمات دولت الکترونیکی از جمله ماموریت‌های سال ۹۴ خواهد بود و به دنبال آن هستیم که به ظرفیتی برسیم تا انتخابات به صورت الکترونیکی انجام شود و شکاف دیجیتالی استان‌ها کاهش یاید.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در همین حال از راه‌اندازی شورای برنامه‌ریزی ICT برای برنامه ششم توسعه کشور خبر داد و گفت: هم‌اکنون وضع موجود و شاخص‌های برنامه پنجم را ارزیابی کرده و گزارش‌هایی در این زمینه در حال آماده‌سازی است که به محض ابلاغ سیاست‌های کلی برنامه ششم توسعه از سوی مقام معظم رهبری، برنامه‌ریزی و پیشنهادها در حوزه ICT برای برنامه ششم توسعه آغاز خواهد شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن