رکورد فروش آی‌فون ۶ نسبت به ۶ پلاس

شماره روزنامه: ۳۳۰۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۸۳۱۰۹۷ بازار-دیجیتال

<p> موبنا: اپل فروش گوشی‏های آی‌فون ۶ را در بازار ژاپن آغاز و میزان فروش آی‌فون ۶ را ۶/۴ برابر آی‌فون ۶ پلاس ثبت کرد. اپل به‌تازگی گوشی آی‌فون را در بازار آمریکا و چندین کشور اروپایی آغاز کرده و توانسته ۱۰ میلیون دستگاه در طول سه روز به فروش برساند. </p> <p> با این حال فروش آی‌فون در طول یکی دو روز گذشته در بازار ژاپن هم آغاز شده و میزان فروش آی‌فون ۶ در این کشور ۶/۴ برابر آی‌فون ۶ پلاس اعلام شده است. اگرچه میزان فروش این گوشی‏ها اعلام نشده؛ اما با توجه به نرخ فروش این دو مدل گوشی، گفته می‏شود که گوشی آی‌فون ۶ محبوب‌تر از ۶ پلاس است. </p>

موبنا: اپل فروش گوشی‏های آی‌فون ۶ را در بازار ژاپن آغاز و میزان فروش آی‌فون ۶ را ۶/۴ برابر آی‌فون ۶ پلاس ثبت کرد. اپل به‌تازگی گوشی آی‌فون را در بازار آمریکا و چندین کشور اروپایی آغاز کرده و توانسته ۱۰ میلیون دستگاه در طول سه روز به فروش برساند.

با این حال فروش آی‌فون در طول یکی دو روز گذشته در بازار ژاپن هم آغاز شده و میزان فروش آی‌فون ۶ در این کشور ۶/۴ برابر آی‌فون ۶ پلاس اعلام شده است. اگرچه میزان فروش این گوشی‏ها اعلام نشده؛ اما با توجه به نرخ فروش این دو مدل گوشی، گفته می‏شود که گوشی آی‌فون ۶ محبوب‌تر از ۶ پلاس است. آی‌فون ۶ دارای صفحه نمایش ۷/۴ اینچی است و آی‌فون ۶ پلاس صفحه نمایش ۵/۵ اینچی دارد. آی‌فون هم‌اکنون در ۲۲ کشور دنیا عرضه شده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن