عرضه ۱۳۲ میلیون سیم‌کارت در کشور تا سال ۲۰۱۷

شماره روزنامه: ۳۱۰۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۷۷۸۹۹ بازار-دیجیتال

عضو هیات‌مدیره همراه اول گفت: پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۱۷ حدود ۱۳۲ میلیون سیم‌کارت در کشور عرضه شود و حدود ۵۰ میلیون نفر تلفن‌همراه داشته باشند. به گزارش خبرگزاری فارس، رسول سرائیان گفت: اتحادیه جهانی مخابرات ITU در گزارشی سه خصیصه منحصر به‌فرد را برای موبایل مطرح کرده است. عضو هیات‌مدیره همراه اول ادامه داد: بر اساس گزارش ITU تلفن همراه پیشران رشد و توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در جهان است. تلفن همراه سریع‌ترین فناوری مورد پذیرش مردم در تاریخ بوده و هم‌اکنون پرطرفدارترین و گسترده‌ترین فناوری شخصی در جهان محسوب می‌شود.

عضو هیات‌مدیره همراه اول گفت: پیش‌بینی می‌شود تا سال 2017 حدود 132 میلیون سیم‌کارت در کشور عرضه شود و حدود 50 میلیون نفر تلفن‌همراه داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری فارس، رسول سرائیان گفت: اتحادیه جهانی مخابرات ITU در گزارشی سه خصیصه منحصر به‌فرد را برای موبایل مطرح کرده است.عضو هیات‌مدیره همراه اول ادامه داد: بر اساس گزارش ITU تلفن همراه پیشران رشد و توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در جهان است. تلفن همراه سریع‌ترین فناوری مورد پذیرش مردم در تاریخ بوده و هم‌اکنون پرطرفدارترین و گسترده‌ترین فناوری شخصی در جهان محسوب می‌شود. وی افزود: ITU در پیش‌بینی خود برای سال ۲۰۱۳ نیز گفته است، تعداد سیم‌کارت‌های عرضه شده با جمعیت جهان برابری می‌کند که هم اکنون با ۱/۷ میلیارد سیم‌کارت، تقریبا این اتفاقی حادث شده است. همچنین ITU پیش‌بینی کرده است که تا سال ۲۰۱۷ تعداد سیم‌کارت‌های عرضه شده در جهان به ۱۰ میلیارد برسد.عضو هیات‌مدیره همراه اول با اعلام اینکه پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۱۷ حدود ۱۳۲میلیون سیم کارت در کشور عرضه شود و حدود ۵۰ میلیون نفر به‌طور مشخص تلفن همراه داشته باشند، گفت: پیش‌بینی ما یک سرمایه‌گذاری ۶ تا ۷ هزار میلیارد تومانی در حوزه نسل‌های ۳ و ۴ است که خوشبختانه مقدمات واگذاری لایسنس آن پیش‌بینی و مشاور این طرح انتخاب شده است.
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن