فروش Jolla از آیفون ۵S هم بیشتر شد

شماره روزنامه: ۳۱۰۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۷۷۰۰۷ بازار-دیجیتال

شرکت DNA با انتشار لیست ۱۰ گوشی پرفروش خود اعلام کرد Jolla در رده پنجم قرار دارد و پس از آن گوشی هوشمند آیفون ۵S در رتبه ششم قرار گرفته است. آیفون ۵C هم جایگاه هشتم این لیست را به خود اختصاص داده است. به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از جی‌اس‌ام آرنا، گوشی هوشمند Jolla در مرحله نخست در محل تولید خود یعنی کشور فنلاند با محبوبیت زیاد عرضه شد و یک ماه بعد به دست کاربران اروپایی رسید، اما اطلاعات منتشر شده از سوی شرکت فنلاندی DNA که وظیفه عرضه این محصول را برعهده داشت است، نشان می‌دهد که این محصول به خوبی در بازار حضور یافته است.

شرکت DNA با انتشار لیست ۱۰ گوشی پرفروش خود اعلام کرد Jolla در رده پنجم قرار دارد و پس از آن گوشی هوشمند آیفون 5S در رتبه ششم قرار گرفته است. آیفون 5C هم جایگاه هشتم این لیست را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از جی‌اس‌ام آرنا، گوشی هوشمند Jolla در مرحله نخست در محل تولید خود یعنی کشور فنلاند با محبوبیت زیاد عرضه شد و یک ماه بعد به دست کاربران اروپایی رسید، اما اطلاعات منتشر شده از سوی شرکت فنلاندی DNA که وظیفه عرضه این محصول را برعهده داشت است، نشان می‌دهد که این محصول به خوبی در بازار حضور یافته است. محبوبیت این گوشی در کشور فنلاند به گونه‌ای بوده است که شرکت عرضه‌کننده می‌گوید بیش از دو گوشی هوشمند آیفون ۵S و آیفون ۵C به فروش رسیده است. شرکت DNA با انتشار لیست ۱۰ گوشی پرفروش خود اعلام کرد که Jolla در رده پنجم قرار داد و پس از آن گوشی هوشمند آیفون ۵S در رتبه ششم قرار گرفته است و آیفون ۵C هم جایگاه هشتم این لیست را به خود اختصاص داده است. البته باید توجه داشت در دوره زمانی که فروش Jolla توسط شرکت DNA آغاز شد، این محصول پرفروش‌ترین گوشی هوشمند با قیمت بالای ۳۰۰ یورو بود. در رتبه‌های بالاتر از Jolla گوشی هوشمند Lumia ۵۲۰ نوکیا در مکان سوم ایستاده است و برخی محصولات سامسونگ دیگر رتبه‌های اول لیست را از آن خود کرده‌اند.
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن