گوشی موتورولا به حسگر صوتی مجهز می‌شود

شماره روزنامه: ۳۰۹۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۷۴۱۰۷ بازار-دیجیتال

موتورولا درصدد عرضه قابلیتی روی گوشی‌های هوشمندش است که بدون نیاز به لمس بتوان فقط با کمک صدا، گوشی را قفل کرد. به گزارش «موبنا»، همه شرکت‌های تولیدکننده گوشی درصدد ارایه برنامه‌هایی هستند تا هرچه بیشتر این دستگاه‌ها را در برابر سرقت و دسترسی دزدان به اطلاعات، امن کنند. بر این اساس، اپل حسگر اثر انگشت ارایه کرده، سامسونگ درصدد است روی گوشی بعدی خود اسکنر چشمی قرار دهد و ظاهرا موتورولا این قابلیت امنیتی را به صورت صوت برای گوشی‌هایش ارایه خواهد کرد. به این ترتیب کاربران برای باز کردن قفل گوشی‌های موتورولا نیازی به لمس صفحه نمایش یا وارد کردن رمز عبور ندارند، بلکه دستگاه قادر به تشخیص صدای کاربر بوده و می‌تواند به سرعت قفل گوشی را باز کند.

موتورولا درصدد عرضه قابلیتی روی گوشی‌های هوشمندش است که بدون نیاز به لمس بتوان فقط با کمک صدا، گوشی را قفل کرد. به گزارش «موبنا»، همه شرکت‌های تولیدکننده گوشی درصدد ارایه برنامه‌هایی هستند تا هرچه بیشتر این دستگاه‌ها را در برابر سرقت و دسترسی دزدان به اطلاعات، امن کنند.

بر این اساس، اپل حسگر اثر انگشت ارایه کرده، سامسونگ درصدد است روی گوشی بعدی خود اسکنر چشمی قرار دهد و ظاهرا موتورولا این قابلیت امنیتی را به صورت صوت برای گوشی‌هایش ارایه خواهد کرد.
به این ترتیب کاربران برای باز کردن قفل گوشی‌های موتورولا نیازی به لمس صفحه نمایش یا وارد کردن رمز عبور ندارند، بلکه دستگاه قادر به تشخیص صدای کاربر بوده و می‌تواند به سرعت قفل گوشی را باز کند.
بر اساس گزارش موتورولا، قابلیت صوتی برای باز کردن قفل روی گوشی‌های سری DROID این شرکت آمریکایی قرار خواهد گرفت. گزارش‌ها حاکی است این قابلیت با نسخه ۴/۴ KitKat سیستم‌عامل آندروید سازگار است. اطلاعات بیشتر راجع به این سیستم منتشر نشده است.
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن