گوشی لوکس لامبورگینی در راه بازار

شماره روزنامه: ۳۰۷۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۶۹۸۵۸ بازار-دیجیتال

به تازگی گوشی لوکسی با برند لامبورگینی طراحی و تولید شده که شباهت زیادی به Moto G دارد. به گزارش «موبنا»، گوشی لامبورگینی با نام Tonino عرضه می‌شود. این گوشی دارای صفحه نمایش چهار اینچی است و نمایشگر آن از Gorilla Glass تشکیل شده که مقاومت آن را در برابر خراشیدگی تضمین می‌کند. از ویژگی‌های گوشی مذکور می‌توان به دو گیگابایت RAM، پردازنده چهار هسته‌ای ۵/۱ گیگاهرتزی و امکان ارتقای حافظه با کارت microSD اشاره کرد. بلندگو و تقویت کننده صدای استریو، دوربین ۱۳ مگاپیکسلی با امکان ثبت تصاویر با کیفیت ۱۰۸۰ پیکسل و دوربین ثانویه پنج مگاپیکسلی برای تماس‌های تصویری از دیگر ویژگی‌های این گوشی به شمار می‌رود.

به تازگی گوشی لوکسی با برند لامبورگینی طراحی و تولید شده که شباهت زیادی به Moto G دارد. به گزارش «موبنا»، گوشی لامبورگینی با نام Tonino عرضه می‌شود.

این گوشی دارای صفحه نمایش چهار اینچی است و نمایشگر آن از Gorilla Glass تشکیل شده که مقاومت آن را در برابر خراشیدگی تضمین می‌کند. از ویژگی‌های گوشی مذکور می‌توان به دو گیگابایت RAM، پردازنده چهار هسته‌ای ۵/۱ گیگاهرتزی و امکان ارتقای حافظه با کارت microSD اشاره کرد.
بلندگو و تقویت کننده صدای استریو، دوربین ۱۳ مگاپیکسلی با امکان ثبت تصاویر با کیفیت ۱۰۸۰ پیکسل و دوربین ثانویه پنج مگاپیکسلی برای تماس‌های تصویری از دیگر ویژگی‌های این گوشی به شمار می‌رود. این گوشی مبتنی بر سیستم‌عامل آندروید نسخه ۲/۴ Jelly Bean است و صفحه نمایش آن قابلیت نمایش تصاویر با کیفیت ۹۶۰×۵۴۰ پیکسل را دارد. این گوشی ابتدا در روسیه و چین و سپس ایتالیا، بریتانیا و آمریکا عرضه می‌شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن