Galaxy J رنگی و ضدآب می‌شود

شماره روزنامه: ۳۰۴۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۵۹۲۶۲ بازار-دیجیتال

سامسونگ برخلاف همیشه که گوشی‌های سری Galaxy را در رنگ‌های سفید و مشکی تولید می‌کند، محصول جدیدش با نام Galaxy J را در رنگ‌های مختلف و قابلیت ضدآب راهی بازار خواهد کرد. Galaxy J جدیدترین محصول سامسونگ است که با صفحه نمایش پنج اینچی Super AMOLED با وضوح تصویر ۱۹۲۰×۱۰۸۰ پیکسل عرضه می‌شود. این گوشی همچنین از پردازنده چهارهسته‌ای Snapdragon ۸۰۰ با قدرت ۳/۲ گیگاهرتز بهره می‌برد و سه گیگابایت RAM دارد. از دیگر ویژگی‌های گوشی مذکور می‌توان به ۳۲ یگگابایت حافظه داخلی، باتری ۲۶۰۰ میلی‌آمپری و دوربین ۱۳ مگاپیکسلی اشاره کرد.

سامسونگ برخلاف همیشه که گوشی‌های سری Galaxy را در رنگ‌های سفید و مشکی تولید می‌کند، محصول جدیدش با نام Galaxy J را در رنگ‌های مختلف و قابلیت ضدآب راهی بازار خواهد کرد.

Galaxy J جدیدترین محصول سامسونگ است که با صفحه نمایش پنج اینچی Super AMOLED با وضوح تصویر ۱۹۲۰×۱۰۸۰ پیکسل عرضه می‌شود. این گوشی همچنین از پردازنده چهارهسته‌ای Snapdragon ۸۰۰ با قدرت ۳/۲ گیگاهرتز بهره می‌برد و سه گیگابایت RAM دارد.
از دیگر ویژگی‌های گوشی مذکور می‌توان به ۳۲ یگگابایت حافظه داخلی، باتری ۲۶۰۰ میلی‌آمپری و دوربین ۱۳ مگاپیکسلی اشاره کرد. گوشی Galaxy J قابلیت مقاومت در برابر نفوذ آب را دارد و از سرویس‌های شبکه نسل چهارم پشتیبانی می‌کند. سامسونگ همچنین اعلام کرده که این گوشی را در رنگ‌های آبی، قرمز، قهوه‌ای، مشکی و سفید راهی بازار می‌کند. در حالی که سونی به تازگی اکثر گوشی‌هایش را با قابلیت ضدآب راهی بازار می‌کند، سامسونگ هم درصدد است که برخی از محصولاتش را با این ویژگی به بازار عرضه کند تا سهم خود را در این بازار افزایش داده و کاربران بیشتری را به خود جذب کند.
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن