انجمن صوت و تصویر اروپا برگزید

انتخاب HTC Oneبه عنوان بهترین گوشی هوشمند

شماره روزنامه: ۲۹۹۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۳۴۳۲۲ بازار-دیجیتال

گوشی HTC One موفق به دریافت جایزه بهترین گوشی هوشمند سال ۲۰۱۴-۲۰۱۳ از انجمن صوت و تصویر اروپا شد. به گزارش «موبنا»، روی وب‌سایت انجمن صوت و تصویر اروپا به شکل رسمی اعلام شده که گوشی HTC One یک استاندارد جدید برای گوشی‌های هوشمند است و کاربران آینده را هدف قرار داده است. گزارش‌ها حاکی است که HTC One برای دومین بار متوالی توسط این انجمن انتخاب و مشمول دریافت جایزه شده است. این گوشی، سال ۲۰۱۲ نیز به عنوان بهترین گوشی رسانه اجتماعی انتخاب شد. بر این اساس «پیترچاو» مدیر اجرایی اچ‌تی‌سی اعلام کرده که دریافت جایزه توسط HTC One شش ماه پس از عرضه برای این شرکت مایه افتخار و غرور است.

گوشی HTC One موفق به دریافت جایزه بهترین گوشی هوشمند سال 2014-2013 از انجمن صوت و تصویر اروپا شد.

به گزارش «موبنا»، روی وب‌سایت انجمن صوت و تصویر اروپا به شکل رسمی اعلام شده که گوشی HTC One یک استاندارد جدید برای گوشی‌های هوشمند است و کاربران آینده را هدف قرار داده است. گزارش‌ها حاکی است که HTC One برای دومین بار متوالی توسط این انجمن انتخاب و مشمول دریافت جایزه شده است. این گوشی، سال ۲۰۱۲ نیز به عنوان بهترین گوشی رسانه اجتماعی انتخاب شد.
بر این اساس «پیترچاو» مدیر اجرایی اچ‌تی‌سی اعلام کرده که دریافت جایزه توسط HTC One شش ماه پس از عرضه برای این شرکت مایه افتخار و غرور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن