سه دوربین با قابلیتهای حرفهای
بازار دیجیتال- شرکت Panasonic به تازگی محصولات جدیدی را به بازار دوربینهای دیجیتال معرفی کرده است.
بازار دیجیتال- شرکت Panasonic به تازگی محصولات جدیدی را به بازار دوربینهای دیجیتال معرفی کرده است.
Lumix DMC-L۱۰-K اولین مدل از این سری دوربینهای دیجیتال Panasonic است. این دوربین مجهز به لنزهایی با برند Leica است و وضوح تصویر آن به ۱/۱۰مگاپیکسل میرسد. ویژگی مهم این محصول زمان طولانی تماشای عکسهای گرفته شده با آن است.
این دوربین علاوه بر کاربردهای معمول مجهز به قابلیتهای حرفهای هم هست که تکنولوژی تشخیص چهره (Face Detection Function)،
کنترل هوشمند حساسیت (Intelligent ISO Control) و امکان عکسبرداری در شرایط مختلف (Zone multi-pattern) در دسته این قابلیتها قرار میگیرند.
دوربین مدل Lumix DMC-L۱۰-K شرکت Panasonic همچنین دارای یک نمایشگر ۵/۲ اینچی است.
Lumix DMC-FX۳۳EG-K مدل دیگری است که همراه با مدل DMC-FX۵۵-EG-S معرفی شده است.
هر دو این دوربینها دارای وضوح تصویر ۱/۸ مگاپیکسل بوده و میزان زوم اپتیکال آن به ۳۶ برابر میرسد.
این دوربینها مجهز به لنزهای Leica بوده و حافظه داخلی آنها به ۲۷ مگابایت میرسد. این در حالی است که کارتهای حافظه SD و SDHC میتوانند حافظه این دوربینها را ارتقا بدهند.
مدل DMC-FX۳۳EG-K دارای نمایشگر ۵/۲ اینچی و مدل DMC-FX۵۵-EG-S دارای نمایشگر ۳ اینچی هستند و هر دو آنها امکان تصویربرداری با سرعت ۳۰ فریم در هر ثانیه را دارند.
شرکت Panasonic زمان عرضه عمومی این دوربینها را در ماه اکتبر اعلام کرده است، در حالی که هیچ خبری از قیمت تعیین شده این دوربینها منتشر نشده است.