ورود تبلت‌ مخصوص کودکان به بازار

شماره روزنامه: ۲۷۴۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۸۱۱۶۵ بازار-دیجیتال

به زودی تبلت‌های مخصوص کودکان روانه بازارهای جهانی خواهد شد. <br>به گزارش ایسنا، خبرگزاری رویترز اعلام کرد که امسال هنگام سال نو میلادی بسیاری از کودکان در سراسر جهان هدایای متفاوتی را در زیر درخت‌های کریسمس پیدا خواهند کرد.

به زودی تبلت‌های مخصوص کودکان روانه بازارهای جهانی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری رویترز اعلام کرد که امسال هنگام سال نو میلادی بسیاری از کودکان در سراسر جهان هدایای متفاوتی را در زیر درخت‌های کریسمس پیدا خواهند کرد. شرکت «Toy Insider» که یک شرکت معروف راهنمایی برای خرید اسباب‌بازی در جهان است، به همراه شرکت معتبر خرده‌فروشی وال‌مارت و همچنین شرکت «Toy R Us» محصول جدیدی را به لیست محصولات خود اضافه کرده‌اند که از نفوذ تبلت‌ها در دنیای کودکان نشان دارد.

آنها به والدین توصیه کرده‌اند تا برای کودکان خود تبلت جدید شرکت LeapFrog با نام LeapPad۲ را خریداری کنند و این تبلت را در لیست پنج هدیه برتر خود به کودکان قرار داده‌اند. نسخه اولیه این تبلت با نام LeapPad در سال گذشته میلادی روانه بازارهای جهانی شد و از فروش خوبی نیز برخوردار بود. نسخه جدید این تبلت که از امکانات بیشتری نیز برخوردار است با قیمت ۹۹ دلار و ۹۹ سنت به فروش خواهد رسید.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن