اخبار کوتاهوزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

ضریب نفوذ اینترنت پایان سال گذشته به ۱۶درصد رسید

شماره روزنامه: ۱۲۳۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۷۲۰۳۶ بازار-دیجیتال

ضریب نفوذ اینترنت در سال گذشته با رشد ۶۰درصدی نسبت به سال ۸۴، به ۱۶درصد رسید.

ضریب نفوذ اینترنت در سال گذشته با رشد ۶۰درصدی نسبت به سال ۸۴، به ۱۶درصد رسید. به گزارش «ایلنا»، محمد سلیمانی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ضمن بیان این مطلب،‌ اظهارداشت: با توجه به رشد صورت گرفته و همچنین براساس آمار موجود،‌ ایران از نظر ضریب نفوذ اینترنت از کشور مالزی پیشی گرفته است.

وی، افزود: با تلاش صورت گرفته در سال گذشته، در ‌تمامی شهرها به غیر از هفت شهر که مشکل محلی دارند، واگذاری تلفن‌ثابت به‌روز شده است و تلاش می‌‏کنیم تا در سال‌جاری همه روستاهای کشور از ارتباطات مخابراتی بهره‌مند شوند.

سلیمانی، خاطر نشان کرد: دولت نهم در کارآمدی و بهره‌‏وری جدی بوده و سال گذشته توانستیم به دور از ریخت و پاش و به‌‌رغم تورم و افزایش دستمزدها، شاهد ‌۳۱درصد کاهش هزینه‌‏ها در شرکت مخابرات استان خراسان باشیم. به گزارش روابط‌عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات،‌ وی تاکید کرد: بهره‌‏برداری از قابلیت‌ها و پتانسیل‌های موجود و همچنین افزایش دو برابری امکانات با کمترین هزینه،‌ نشان از کارایی بالای خانواده ارتباطات دارد. وی، افزود: دولت نهم از شعار پرهیز می‌کند و رشد ۷درصدی اقتصاد کشور،‌ نشان از یک جهش بزرگ دارد، ‌به گونه‌‏ای که عملیات عمرانی انجام شده در سال گذشته شاهد رشد ۵/۲ برابری نسبت به سال ۸۴ بوده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن