کاهش موجودی لپ‌تاپ در بازار

شماره روزنامه: ۲۲۹۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۴۲۸۲۷ بازار-دیجیتال

بازار دیجیتال- کاهش موجودی لپ‌تاپ در بازار در پی کاهش عرضه این کالا طی ماه‌های اخیر، اتفاقی است که فعالان بازار به آن اشاره می‌کنند و می‌گویند، این کاهش موجودی در بازار باید باعث رشد قیمت‌ها در بازار شود؛ ولی به دلیل شرایط حاکم بر بازار امکان رشد قیمت‌هاوجود ندارد.

کاهش موجودی لپ‌تاپ در بازار

بازار دیجیتال- کاهش موجودی لپ‌تاپ در بازار در پی کاهش عرضه این کالا طی ماه‌های اخیر، اتفاقی است که فعالان بازار به آن اشاره می‌کنند و می‌گویند، این کاهش موجودی در بازار باید باعث رشد قیمت‌ها در بازار شود؛ ولی به دلیل شرایط حاکم بر بازار امکان رشد قیمت‌هاوجود ندارد. بر اساس اعلام فعالان بازار، در حال حاضر میزان تقاضا هم در حد قابل توجهی نیست، ولی به دلیل کاهش قیمت‌ها و برگزاری جشنواره‌های زمستانه و نوروزی، میزان تقاضا تا حدودی نسبت به ماه‌های قبل افزایش یافته است.

محمودی، یکی از فعالان بازار در این باره می‌گوید، طی مدت اخیر، به دلیل شرایط نامساعد بازار و کاهش شدید تقاضا میزان عرضه این کالا در بازار کاهش یافته و در نتیجه موجودی لپ‌تاپ در بازار کاهش یافته است.

علاوه بر این به دلیل اینکه فعالان بازار معمولا حساب‌های خود را طی روزهای پایانی سال می‌بندند، نسبت به عرضه مدل‌های جدید به بازار اقدام نکرده‌اند و به همین دلیل بازار با کاهش موجودی مواجه شده است.

فعالان بازار می‌گویند، این شرایط تا اوایل اردیبهشت‌ماه بر بازار حکمفرما است و به عبارتی چشم امید فعالان بازار به سال آینده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن