پایان فضای آدرس‌دهی اینترنتی در سال ۲۰۱۲

شماره روزنامه: ۲۲۲۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۳۲۱۵۸ بازار-دیجیتال

نایب رییس گوگل گفت که‌ فضای آدرس‌دهی اینترنتی در انگلیس در سال ۲۰۱۲ به پایان می‌رسد. وینت کرف اظهار کرد: باقیمانده فضای آدرس‌دهی اینترنتی IPv۴ در بهار آینده اختصاص می‌یابد و این بدین معنا است که این فضا تا سال ۲۰۱۲ به پایان خواهد رسید.

نایب رییس گوگل گفت که‌ فضای آدرس‌دهی اینترنتی در انگلیس در سال ۲۰۱۲ به پایان می‌رسد. وینت کرف اظهار کرد: باقیمانده فضای آدرس‌دهی اینترنتی IPv۴ در بهار آینده اختصاص می‌یابد و این بدین معنا است که این فضا تا سال ۲۰۱۲ به پایان خواهد رسید. کرف خاطرنشان کرد: فضای آدرس‌دهی اینترنتی IPv۶ که به زودی‌ ارائه خواهد شد، ظرفیت پذیرش ۳۴۰ تریلیون آدرس اینترنتی را خواهد داشت؛ این درحالی است که فضای IPv۴ ظرفیت پذیرش ۳/۴ میلیارد آدرس را دارد.

نایب رییس گوگل به روزنامه گاردین گفت: بنابراین روی کاغذ و براساس تئوری می‌توان گفت فضای اینترنتی تا زمان مرگ من به پایان نخواهد رسید؛ شما باید قادر باشید که با هر فردی که در اینترنت در جهان حضور دارد، گفت‌وگو کنید.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن