آن سوی آب

پرده‌برداری آیفون جدید به دست مدیر اپل

شماره روزنامه: ۲۰۹۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۰۹۴۰۱ بازار-دیجیتال

مخفی‌کاری اپل درباره نمایش محصولاتش کاملا معروف است؛ اما مدیر اجرایی این شرکت در حالی قرار است برای معرفی آیفون نسل جدید روی صحنه حاضر شود که دنیا پیش از این با این دستگاه آشنا شده است.

مخفی‌کاری اپل درباره نمایش محصولاتش کاملا معروف است؛ اما مدیر اجرایی این شرکت در حالی قرار است برای معرفی آیفون نسل جدید روی صحنه حاضر شود که دنیا پیش از این با این دستگاه آشنا شده است. استیو جابز، سخنران اصلی در کنفرانس سالانه WWDC اپل در سانفرانسیسکو خواهد بود که در آن جدیدترین محصولات این شرکت فن‌آوری معرفی می‌شوند.

کنفرانس امسال WWDC که بیش از پنج هزار طراح برنامه رایانه‌های مکینتاش و دستگاه‌های آیفون، آی‌پاد و آی‌پد را جلب کرده به سبب حواس‌پرتی یکی از مهندسان این شرکت، راز و رمز کمتری نسبت به کنفرانس‌های گذشته این شرکت دارد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن