میراسکندری خبر داد

راه‌اندازی مراکز مقابله با حملات اینترنتی در کشور

شماره روزنامه: ۱۹۲۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۷۸۲۱۷ بازار-دیجیتال

معاون شرکت فناوری اطلاعات به راه‌اندازی مراکز مقابله با حملات اینترنتی در کشور اشاره کرد و گفت: شرکت فناوری اطلاعات اقدام به راه‌اندازی سرت (CERT) ملی با عنوان «ماهر» کرده است.

معاون شرکت فناوری اطلاعات به راه‌اندازی مراکز مقابله با حملات اینترنتی در کشور اشاره کرد و گفت: شرکت فناوری اطلاعات اقدام به راه‌اندازی سرت (CERT) ملی با عنوان «ماهر» کرده است. به گزارش مهر، محمدرضا میراسکندری پنجشنبه در همایش امنیت و دولت الکترونیکی، دولت الکترونیک را به‌کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در راستای دگرگونی خدمات قابل ارائه به وسیله ایجاد امکان دسترسی‌های بیشتر و موثرتر و با امکان پاسخگویی تعریف کرد و گفت: ایجاد امکان دسترسی‌های بیشتر به اطلاعات، ترویج ارتباطات اجتماعی به وسیله مکانیزه‌تر کردن ارتباطات و ایجاد امکان توسعه فرصت‌ها از جمله ویژگی‌های دولت الکترونیکی است.

وی انتشار، تعامل و ارتباطات متقابل را از مراحل ایجاد دولت الکترونیک ذکر کرد و افزود: گام‌هایی در زمینه ایجاد دولت الکترونیکی در کشور برداشته شده است؛ به طوری که در حال حاضر فاز یک آن که شامل انتشار و به کارگیری ICT برای توسعه دسترسی به اطلاعات است با راه‌اندازی پرتال دولت به آدرس www.iran.ir اجرا شد.

میراسکندری به چالش‌های امنیت فناوری اطلاعات اشاره کرد و با تاکید بر اینکه بدون امنیت نمی‌توان ارتباطات امن در کشور ایجاد کرد، اظهار کرد: گسترش روز افزون کاربران اینترنتی، وابستگی مطلق جوامع به کاربردهای الکترونیکی در آینده‌ای نزدیک، انتقال مدیریت زیرساخت‌ها چون نیرو، آب و غیره به فضای تبادل اطلاعات و ارائه خدمات دولت الکترونیکی بر مبنای این زیرساخت‌ها، تغییر جرایم و رخدادهای امنیتی و تغییر محیط جنگ از فضای فیزیکی به فضای مجازی از چالش‌های این حوزه در آینده به شمار می‌رود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن