از گوشه‌وکنار

PS۳ از ۳۶۰×Xbox جلو افتاد

شماره روزنامه: ۱۴۸۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۵۵۴۸۹ بازار-دیجیتال

ایتنا- سونی در ماه گذشته ۲۸۰‌هزار دستگاه PS۳ را روانه بازار کرده که در مقایسه با ۲۵۴‌هزار دستگاه Xbox ۳۶۰ برتری ۷/۱۰درصدی را نشان می‌دهد.

ایتنا- سونی در ماه گذشته 280‌هزار دستگاه PS3 را روانه بازار کرده که در مقایسه با 254‌هزار دستگاه Xbox 360 برتری 7/10درصدی را نشان می‌دهد.

بنا بر اعلام شرکت تحقیقات بازار NPD، کنسول بازی PS۳ سونی با افزایش فروش سالانه ۱۹درصد سرانجام در ماه فوریه از کنسول Xbox ۳۶۰ مایکروسافت پیش افتاد.البته جلوتر از این دو کماکان کنسول Wii نینتندو با فروش ۴۳۲‌هزار دستگاه قرار دارد.قیمت کنسول نینتندو از هر دو کنسول رقیب پایین‌تر است.سونی در ماه گذشته ۲۸۰هزار دستگاه PS۳ را روانه بازار کرده که در مقایسه با ۲۵۴‌هزار دستگاه Xbox ۳۶۰ برتری ۷/۱۰درصدی را نشان می‌دهد.
در ادامه گزارش NPD آمده است که به طور کلی فروش کنسول‌های بازی در ماه فوریه به نسبت سال قبل افزایش یافته و از ۴۰۲میلیون دستگاه به ۴۸۰میلیون دستگاه بالغ گردیده است.فروش بازی‌های رایانه‌ای نیز در طی سال گذشته ۴۷درصد افزایش داشته است.در این بین پرفروش‌ترین بازی ماه قبل نسخه Xbox ۳۶۰ بازی Call of Duty ۴: Modern Warfare از شرکت Activision بوده که ۲۹۶هزار و ۲۰۰ واحد از این بازی را به فروش رسانده است.در جایگاه دوم نیز بازی Devil May Cry ۴ (باز هم برای Xbox) با ۲۹۵هزار و۲۰۰ واحد فروش قرار دارد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن