۲۵۰هزار دلار جایزه برای دستگیری خرابکار اینترنتی

شماره روزنامه: ۱۷۶۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۰۱۸۰۵ بازار-دیجیتال

یک شرکت مخابراتی در آمریکا ۲۵۰‌هزار دلار جایزه برای دستگیری افرادی تعیین کرد که روز گذشته با قطع خطوط فیبرنوری در منطقه سن خوزه کالیفرنیا باعث اختلال در دسترسی به اینترنت و خدمات مخابراتی شده بودند.

یک شرکت مخابراتی در آمریکا ۲۵۰‌هزار دلار جایزه برای دستگیری افرادی تعیین کرد که روز گذشته با قطع خطوط فیبرنوری در منطقه سن خوزه کالیفرنیا باعث اختلال در دسترسی به اینترنت و خدمات مخابراتی شده بودند. به گزارش فارس به نقل از سی نت، این خرابکاری ارائه خدمات توسط برخی موسسات فن‌آوری در منطقه سیلیکون ولی را که قطب فناوری اطلاعات آمریکا محسوب می‌شود، با اختلال مواجه کرده بود. مبلغ این جایزه در ساعات ابتدایی ۱۰۰‌هزار دلار اعلام شده بود؛ اما شدت خسارات وارده باعث شد که AT&T رقم آن را مجددا افزایش دهد.

قطع خطوط فیبرنوری در روز پنج شنبه در منطقه مذکور خسارات فراوانی را به مردم و شرکت‌های رایانه‌ای وارد کرد؛ هر چند پس از چند ساعت شرایط به حال عادی بازگشت.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن